ŠTA JE TO URADIO DUŠAN? Potres u Torinu, Juventus BACIO PARE na Vlahovića!

Autor:

Sport

28.12.2022

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

As "Orlova" je među udarnim temama na Apeninima.

ŠTA JE TO URADIO DUŠAN? Potres u Torinu, Juventus BACIO PARE na Vlahovića!

Foto: Tanjug/AP

Srpski napadač Dušan Vlahović

Srpski centarfor Dušan Vlahović zimus je dres Fiorentine zamenio Juventusovim u transferu vrednom 81 milion evra, a Španac Borha Valero smatra da Srbin nije opravdao uložena sredstva u njega.

Dugogodišnji vezista kluba sa stadiona "Artemio Franki" očekivao je da reprezentativac Srbije napravi "veću razliku" u Torinu, a on je na 36 utakmica do sada postigao 16 pogodaka.

Sigurno su očekivanja navijača Juventusa bila velika, zbog svega što je Dušan pokazao u Firenci. Mora se uzeti u obzir i novac koji je Juventus potrošio da ga dovede. Istina je da su mu nedostajali saigrači koji bi mu bili od pomoći, ali na tom nivou, a toliko plaćen, morao je da uradi više - kritikovao je nekadašnjeg golgetera Partizana Borha Valero.

 

 

Podsetimo da će Vlahović krajem januara napuniti 23 godine, a već se spekuliše da će ga "Stara dama", pritisnuta finansijskim poteškoćama odlaskom Anjelija, prodati u januarskom prelaznom roku.

Juve sezonu nastavlja 4. januara gostovanjem ekipi Kremonezea u okviru Serije A.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading