POTRES U JUVENTUSU: Veliki problem za Dušana Vlahovića!

Autor:

Sport

28.11.2022

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravi zemljotres se desio večeras na Apeninima.

POTRES U JUVENTUSU: Veliki problem za Dušana Vlahovića!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Svi direktori Juventusa podneli su ostavke na svoje funkcije i napustili klub, javlja italijanska "Gazeta delo Sport".

Predsednik Andrea Anjeli, njegov zamenik Pavel Nedved, kao i izvršni direktor Mauricio Arivabene napuštaju Torino i od večeras nisu na čelu "Stare dame", a zajedno sa njima, giganta iz Torina napustiće i nekoliko nižih funkcionera, tako da će crno-beli ostati bez celog rukovodstva.

Foto: Tanjug/AP

Andrea Anjeli više neće biti na čelu Juventusa

Juventus je optužen da je 2018, 2019 i 2020. godine na sumnjiv način stigao do prihoda, a pod istragom je ukupno 16 ljudi, od čega neki ni nisu više u klubu.

Iza cele priče stoje tajni dokumenti koje je klub potpisao sa Kristijanom Ronaldom tokom pandemije, a koji Portugalcu garantuju isplatu od 19,9 miliona evra. Ipak, tužilaštvo je pokrenulo postupak jer sve to nije navedeno u finansijskim izveštajima kluba, pa se Juventus ponovo suočava sa velikim problemom.

Ovo svakako predstavlja veliki problem za Dušana Vlahovića i Filipa Kostića, dvojicu srpskih fudbalera koji brane boje ekipe iz Torina, pošto je očigledno da će Juventus proći kroz velike potrese u narednim mesecima.

Ekipa iz Torina se pred pauzu zbog Svetskog prvenstva nalazi na trećem mestu italijanske Serije A, pošto su 15 odigranih mečeva skupili 31 bod. Na prvom mestu se nalazi Napoli, koji je sakupio 42 poena, dok se na drugom mestu nalazi Milan sa 35 bodova.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading