IZ NJEGOVIH USTA U BOŽJE UŠI I IDEMO U OSMINU FINALA: Rajevac pogađa ko Baba Vanga!

Autor:

Sport

29.11.2022

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se uzdamo u njegove reči.

IZ NJEGOVIH USTA U BOŽJE UŠI I IDEMO U OSMINU FINALA: Rajevac pogađa ko Baba Vanga!

Foto: Tanjug/AP

Srbijo, ne boj se, ideš u osminu finala Mundijala! Poraz od Brazila (2:0), pa šokantan remi s Kamerunom (3:3) obeshrabrio je mnoge i poljuljao im optimizam da Piksijevi izabranici mogu da prođu u drugu fazu Svetskog prvenstva. Međutim, za istinske poznavaoce fudbala situacija nije beznadežna, naprotiv, sve ide rutinski i po realnom sledu stvari, kako su prognozirali i pred start turnira u Kataru.

DVA OD TRI

Jedan od njih je i Milovan Rajevac, čovek koji je s Ganom stigao do četvrtfinala SP 2010. On je pred početak Mundijala, analizirajući snagu timova u G grupi, prognozirao da će "orlovi" izgubiti od Brazila, da će odigrati nerešeno s Kamerunom, te da će u poslednjem kolu savladati Švajcarsku i proći u osminu finala. Dva od tri se desilo, pa "orlovi" mogu samo da se nadaju da će u petak protiv "sajdžija" biti ona narodna "Iz njegovih usta u božje uši". U to ne sumnja ni sam Rajevac.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije

- Sve se odvija kako smo se dogovorili. Dižemo formu, mnogo je bolje nego protiv Brazila, ali od bede do sjaja. Imali smo priliku da rešimo poluvreme u svoju korist, primili smo gol iz prekida, ali što je važno otišli smo na odmor s prednošću. Imali smo 3:1, neshvatljivo da smo igrali visoki presing kod tog rezultata. To je naša boljka, ali i to su Afrikanci. Počeli su da trče. Ali i 3:3 je u redu. Isto nam je pobeda ili bod, koji je veliki kao kuća - rekao je Rajevac u Kataru, pa obrazložio svoju, pomalo čudnu, izjavu:

- Normalno je da će Brazil odraditi svoj posao, neće oni kaljati svoj ugled. Tako smo se dogovorili na početku, tako će biti i na kraju.

NISU GA ČULI

Sličnu prognozu Rajevac je dao i za Republiku u ponedeljak.

- Srbija je bolja od Kameruna, ali nikako ga ne sme potceniti. Njihove fudbalere karakterišu sjajne fizičke predispozicije. Tim su za respekt, ali sve zavisi od nas. Bitno je da se ne izgubi, da posle protiv Švajcaraca rešimo sve - upozorio je Rajevac Piksija i momke, ali ga očigledno nisu čuli jer nisu pročitali naše novine jutro pred meč.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading