JUVENTUSOVO VASKRSNUĆE! Ken NOKAUTIRAO Lacio - Kostiću asistencija, Sergej ostao kratkih rukava u Torinu, Vlahović propustio derbi zbog povrede! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.11.2022

22:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juve upisao novo slavlje, rutinska "trojka" protiv Lacijala.

JUVENTUSOVO VASKRSNUĆE! Ken NOKAUTIRAO Lacio - Kostiću asistencija, Sergej ostao kratkih rukava u Torinu, Vlahović propustio derbi zbog povrede! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Napadač Juventusa Mojze Ken

Fudbaleri Juventusa savladali su Lacio u Torinu u derbiju 15. kola Serije A rezultatom 3:0 (1:0). Junak "Stare dame" bio je dvostruki strelac, napadač Mojze Ken, koji je mrežu nebesko-plavih tresao u 43. i 54. minutu, a asistirali su mu Rabio i Kostić. Trijumf domaćina potvrdio je Milik u završnici meča.

Juve se sa nova tri boda vratio na treće mesto na prvenstvenoj tabeli, sa samo dva poena zaostatka u odnosu na branioca titule, ekipu Milana, dok je lider Napoli daleko sa 41.

 

 

Meč u "gradu Fijata" počeli su reprezentativci Srbije Filip Kostić i Sergej Milinković-Savić (obojica zamenjeni u drugom poluvremenu), dok je centarfor Dušan Vlahović izostao zbog problema sa povredom prepona.

Rimljani su izgledali izuzetno bledo tokom većeg dela susreta, a posle drugog pogotka nisu imali šanse da se vrate u igru i, makar, izbegnu poraz, koji je još ubedljivijim učinio iskusni poljski špic.

Lacio je trenutno na deobi četvrtog mesta na tabeli sa Interom sa 30 bodova, a Serija A se prekida zbog Mundijala u Kataru i biće nastavljena posle Nove godine.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading