DETONACIJA U ITALIJI: Sergej POTPISUJE za velikana pre Mundijala?!

Autor:

Sport

12.11.2022

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji, Milinković-Savić pred transferom karijere.

DETONACIJA U ITALIJI: Sergej POTPISUJE za velikana pre Mundijala?!

Foto: Tanjug/AP

Vezista Lacija Sergej Milinković-Savić

Vezista Lacija Sergej Milinković-Savić kroz nekoliko dana mogao bi da dogovori prelazak u Juventus, prenosi italijanska štampa.

Menadžer SMS-a Mateja Kežman navodno je već stigao u Torino na pregovore sa gigantom sa Apenina, koji želi da kompletira transfer pre Mundijala. Navodno, "Stara dama" želi da izbegne mogućnost da Srbinu dodatno poraste cena posle Katara, kada bi krenule da "pljušte" ponude za njega.

Milinković-Savić nema ništa protiv selidbe u "grad Fijata", a sa Juveom bi konačno mogao da krene u pohod na trofeje koji mu nedostaju na "Olimpiku".

Republika

Foto: Starsport

Pod oznakom hitno - Kežman u Torinu zbog Sergeja?

Problem kao po običaju pravi Klaudio Lotito, prvi čovek nebesko-plavih, koji ne želi da odustane od sume od 100 miliona evra obeštećenja za slobodu srpskog reprezentativca.

Sergej igra još jednu maestralnu sezonu u dresu Rimljana, u Seriji A je na 13 utakmica dao tri gola uz sedam asistencija, a godinama se profilisao kao jedan od najboljih veznih igrača na "Čizmi".

Ukoliko Milinković-Savić potpiše za Juve, na taj način bi se proširila srpska kolonija u Torinu, gde se već nalaze Filip Kostić i Dušan Vlahović. Da li će do toga doći, videćemo već narednih dana...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading