NADALOVA KATASTROFA U TORINU! Rafa se potpuno RASPAO na početku Završnog turnira!

Autor:

Sport

13.11.2022

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac lagano savladao Španca - Fric sjajno otvorio nastup u Torinu.

NADALOVA KATASTROFA U TORINU! Rafa se potpuno RASPAO na početku Završnog turnira!

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Rafael Nadal

Šok na startu Završnog mastersa! Španski teniser Rafael Nadal poražen je u okviru "zelene grupe" od Amerikanca Tejlora Frica rezultatom 2:0 (7:6, 6:1), posle nepunih 100 minuta igre.

 

 

Meč je odlučen u taj-brejku prvog seta, koji je pripao američkom asu sa 7:3, nakon čega se Rafa potpuno "raspao". Drugi period meča bio je jedan od najlošijih za Španca tekuće godine, delovao je neprepoznatljivo na terenu i glatko ga je izgubio sa samo jednim osvojenim gemom.

Inače, Fric je slavio u svom debitantskom susretu na završnim turnirima.

Poraz osvajača 22 Grend slem titule nije jedino iznenađenje prvog dana takmičenja, budući da je Kasper Rud neočekivano lako pobedio Kanađanina Feliksa Ože-Alijasima rezultatom 2:0.

Takmičenje u "gradu Fijata" biće nastavljeno u ponedeljak. Najpre će od 14 časova u ovkiru ruskog derbija snage odmeriti Andrej Rubljov i Danil Medvedev, dok će od 21 sat na teren Novak Đoković i Stefanos Cicipas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading