NADAL OSTAJE BEZ VELIKOG TROFEJA?! Fenomenalna vest za Đokovića pred kraj sezone - Španci više nemaju čemu da se nadaju!

Autor:

Sport

10.11.2022

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je jasno uoči Završnog mastersa u Torinu.

NADAL OSTAJE BEZ VELIKOG TROFEJA?! Fenomenalna vest za Đokovića pred kraj sezone - Španci više nemaju čemu da se nadaju!

Foto: Tanjug/AP

Đoković i Nadal

Srpski teniser Novak Đoković pokušaće da završi sezonu na trijumfalan način, a po predikcijama kladionica važi za apsolutnog favorita za osvajanje Završnog mastersa u Torinu.

Uprkos teškom žrebu, Noletu se daju apsolutno najveći izgledi da pdoigne pehar u "gradu Fijata" sa kvotom koja se kreće između 2,25 i 2,50. Sa druge strane, Španac Rafael Nadal je tek peti na listi, a njegovo slavlje u Torinu "plaća" preko 8!

Iza Srbina slede njegovi rivali u grupnoj fazi, Danil Medvedev (4-4,50) i Stefanos Cicipas (7-8), a četvrti favorit je Kanađanin Feliks Ože-Alijasim sa kvotom oko 8.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Medvedev drugi na listi favorita u Torinu

Preostala trojica učesnika Završnog mastersa (Rubljov, Rud i Fric), po "bukmejkerima", imaju tek teoretske šanse da se raduju tituli.

Podsetimo da je prošle godine pehar osvojio Nemac Aleksandar Zverev koji je već duže vreme van terena zbog povrede, a turnir u Torinu biće odigran od 13. do 20. novembra.

Podsetimo da je Đoković u uvertiri za Torino doživeo senzacionalan poraz u finalu Pariza od Holgera Runea sa 2:1, posle preokreta, ali ni on nije razuverio kladionice koje očigledno poštuju kvalitet najboljeg igrača u istoriji tenisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading