MEGATRANSFER U TORINU! Stara dama želi mladu srpsku krv! Vlahović i Kostić dobijaju TOP pojačanje!

Autor:

Sport

19.11.2022

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici Juventusa će pomno pratiti igre reprezentacije Srbije na predstojećem Mundijalu u Kataru.

MEGATRANSFER U TORINU! Stara dama želi mladu srpsku krv! Vlahović i Kostić dobijaju TOP pojačanje!

Foto: Tanjug/AP

Kaska Juventus ove sezone na svim poljima, a sudbina trenera kluba iz Torina Masimilijana Alegrija još uvek nije do kraja definisana.

Juve je ostao bez osmine finala u Ligi šampiona, a titula u Serije A je misaona imenica za italijanskog velikana.

Uprava slavnog kluba mora i treba da reaguje, a predstojeći Mundijal u Kataru biće odlična šansa da "Stara dama" odabere mlade i talentovane fudbalere kako bi osvežili vazduh u Torinu i ubrizgali novu snagu u posrnulog velikana.

Republika

Foto: Starsport

Strahinja Pavlović

Kako je prenela tamošnja "Gazeta" Juve je bacio oko na triling mladih asova. Reč je o Džeremiju Dokuu iz Belgije, zatim Lovru Majeru - članu Hrvatske selekcije i ono što je najvažnije, na radaru "Stare dame" je i srpski defanzivac Strahinja Pavlović.

Pavlović je nakon mučenja u Monaku gde nije dobijao pravu šansu zablistao ove sezone u Ligi šampiona u dresu Salcburga. Bivši član Partizana je skrenuo pažnju na sebe odličnim parijama, pa interesovanje Juventusa nije plod slučajnosti.

Republika

Foto: Starsport

Strahinja Pavlović

Pavlović je ovog leta u Austriju stigao za sedam miliona evra, a ukoliko Juve odluči da u svoju odbranu unese svežu krv, moraće da za angažmana srpskog asa inkasira oko 20 miliona evropskih novčanica. Ako se to dogodi Juve bi na jednom mestu okupio triling srpskih asova - Vlahović, Kostić, Pavlović.

Strahinju sada čeka učešće na Mundijalu u Kataru gde će sa selekcijom Srbije u jakoj konkurenciji Brazila, Švajcarske i Kameruna pokušati da nakon 24 godine ostvari plasman u narednu fazu Svetskog prvenstva sa našom selekcijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading