Piksi podelio DOBRE i LOŠE vesti pred start Mundijala!

Autor:

Sport

17.11.2022

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Govorio je selektor o Vlahoviću, Mitroviću, Kostiću, Lukiću, Brazilu...

Piksi podelio DOBRE i LOŠE vesti pred start Mundijala!

Foto: Starsport

Reprezentativci Srbije Mitrović i Vlahović

Fudbalska reprezentacija Srbije nalazi se u Bahreinu na završnim pripremama pred start Svetskog prvenstva.

U petak od 16.30 "Orlovi" će igrati prijateljsku utakmicu protiv domaćina, a zatim sledi put u Katar gde je prvi izazov 24. novembra od 20 časova protiv Brazila.

Selektor Dragan Stojković Piksi podelio je dobre, ali i loše vesti pred utakmicu protiv Bahreina:

Vlahović je juče trenirao, danas takođe, on je u redu. To je dobra vest - rekao je Piksi, pa nastavio:

Aleksandar Mitrović, Filip Kostić i Saša Lukić neće igrati protiv Bahreina, jer ne želimo da preuzimamo nikakav rizik. Posebno jer nije neophodno. Oni treniraju po posebnom programu.

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović

 

Pitanje koje se samo postavilo je - da li će pomenuti igrači nastupati protiv Brazila?

- Imam jasnu sliku startnih 11 za utakmicu protiv Brazila. Ali  sve zavisi od zdravstvenog stanja. Moramo da budemo strpljivi da vidimo kako će se situacija razvijati. Nadamo se da će svi igrači koji su tu biti spremni. Ako ne – pronaći ću rešenje! Ali, nismo u poslednjih godinu i po dana imali ovakve okolnosti, sa povređenim igračima. A sada nedelju dana pred Svetsko prvenstvo...

Zatim se dotakao i meča protiv Bahreina:

- Znamo da je selekcija Bahreina sastavljena od igrača iz domaće lige. Poštujemo kvalitet tih igrača. Samo se nadam da će svi imati na umu da je ovo prijateljska utakmica. Nadam se da nećemo da vidimo nikakve povrede, to je nama najvažnije... Zato većina igrača neće provesti svih 90 minuta na terenu, ali svakako ćemo sklopiti dobar tim - istakao je Stojković, pa zaključio:

- Želimo da pokažemo naš stil fudbala. Da je Srbija tim koji zaslužuje da bde na Svetskom prvenstvu. Nama nije bitno ko je na terenu. Uvek igramo isto i nema razloga da bilo šta menjamo.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading