VRAĆA SE U PREMIJER LIGU! Arsenal odustao od Sergeja i kupuje DRUGOG srpskog reprezentativca - kuva se januarska BOMBA!

Autor:

Sport

28.12.2022

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji, "Orao" blizu britanske prestonice.

VRAĆA SE U PREMIJER LIGU! Arsenal odustao od Sergeja i kupuje DRUGOG srpskog reprezentativca - kuva se januarska BOMBA!

Foto: Starsport

Dušan Tadić i Sergej Milinković-Savić

Vezista Verone Ivan Ilić nalazi se na meti Arsenala, čiji menadžer Mikel Arteta želi da ga angažuje već u januarskom prelaznom roku.

Španski stručnjak vidi u Srbinu idealno rešenje za poziciju defanzivnog veziste, a ukoliko stigne na "Emirate" za mesto u timu konkurisaće mu Tomas Parti.

Ilić je već bio na Ostrvu, kao igrač Mančester sitija koji ga je doveo u paketu sa bratom Lukom, ali potom je slat na pozajmice. 

Srpski reprezentativac se na kraju pronašao u Veroni, koja ga je za oko 7,5 miliona evra otkupila od "građana", a sada je došlo vreme da zaradi na njemu. Ilić je velika želja lidera Serije A Napolija, ali je klub sa "Bentegodija" tražio čak 25 miliona evra obeštećenja, što se ispostavilo kao previše za Napolitance.

Republika

Foto: Starsport

Ivan Ilić i Aleksandar Mitrović

Podsetimo, na meti "Tobdžija" već duže vreme se nalazio Sergej Milinković-Savić, ali posao kvari ko drugi do Klaudio Lotito sa svojim nerealnim apetitima, pa se londonski velikan okrenuo znatno realnijoj meti iz Verone.

Na pomolu je prava zimska bomba...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading