NIŠTA OD TRANSFERA KARIJERE: Srpski reprezentativac ostao bez mesta u Ligi šampiona?

Autor:

Sport

08.12.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler će, po svemu sudeći, i dalje ostati u istom klubu.

NIŠTA OD TRANSFERA KARIJERE: Srpski reprezentativac ostao bez mesta u Ligi šampiona?

Foto: Starsport

Ivan Ilić na treningu reprezentacije Srbije

Ivan Ilić, reprezentativac Srbije koji nastupa za Veronu, ostaće i dalje član iste ekipe, makar dok Napoli ne povisi cenu transfera, prenose italijanski mediji.

Srpski fudbaler je dugo bio povezivan sa Lacijom, gde je viđen kao naslednik Sergeja Milinkovića-Savića, ali se posle ekipe iz Rima, u trku za potpis našeg igrača uključio i Napoli.

Lokalni mediji u Veroni javljaju da je Verona čak i spremna da proda momka rodom iz Niša, ali pod svojim uslovima, odnosno da za transfer traži 25 miliona evra. Pošto se konkurencija za kupovinu veziste sve veća, Verona želi da iskoristi njegov igrački rast i trenutak u kojem se nalazi da dobro naplati njegov eventualni odlazak.

Foto: Tanjug/AP

Ivan Ilić u dresu Verone

Upravo zato Verona je odbila prvi nalet kluba iz Napulja, pošto uslovi za transfer nisu ispoštovani. Naime, Napoli je predstavio prvu ponudu koja je po formuli pozajmice uz opciju kupovine, što je Verona kategorički odbila. 

Podsetimo, njega je Verona pre godinu i po dana otkupila od Mančester Sitija za 7.500.000 evra plus bonusi, sada bi mogla da naplati ozbiljnu cenu.

Ilić je na stadionu "Dijego Armando Maradona" viđen kao zamena za Dijega Demea, kome prolazi zenit karijere i ulazi u najzrelije godine, dok je srpski reprezentativac neko ko će na najvećoj sceni biti bar u narednoj deceniji. Demea već u januaru žele Salernitana, Monca i Valensija.

Procenjuje se da će Ilićeva cena dodatno skočiti posle Mundijala u Kataru. Bez obzira što je Srbija ispala već u grupnoj fazi, on je svoje vreme na terenu iskoristio da pokaže određenu zrelost i da je možda trebalo da dobije veću šansu, iako nije posebno iskočio...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading