IGRAĆE U LIGI ŠAMPIONA: Srbin na pragu italijanskog velikana za 25.000.000 evra!

Autor:

Sport

13.12.2022

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji, srpski reprezentativac uskoro potpisuje "ugovor života".

IGRAĆE U LIGI ŠAMPIONA: Srbin na pragu italijanskog velikana za 25.000.000 evra!

Foto: Starsport

Ivan Ilić i Aleksandar Mitrović

Srpski vezista Ivan Ilić nalazi se na pragu transfera u Napoli za sumu od oko 25 miliona evra, prenosi "Korijere delo Sport".

Reprezentativac Srbije je privukao pažnju kluba sa juga Italije odličnim igrama u dresu Verone, ali i nacionalnog tima, naročito u ključnom meču za plasman u A diviziju Lige nacija, protiv Norveške u Oslu.

Ukoliko Napolitanci završe posao već u januaru, Ilić bi se sa njima borio za Skudeto, a imao bi priliku da se okuša i u nokaut fazi Lige šampiona. Lider Serije A stekao je osam bodova viška u odnosu na drugoplasirani Milan, posle 15 prvenstvenih kola, dok će u osmini finala elitnog takmičenja odmeriti snage sa Ajntrahtom iz Frankfurta.

 

 

Tim iz "grada Romea i Julije" će voditi grčevitu borbu za opstanak do kraja šampionata, a prodajom Srbina mogao bi bar dobro da popuni klupsku kasu.

Podsetimo da je Ilić nastupao za "Orlove" i na Mundijalu u Kataru, a po svemu sudeći ove zime ga čeka "transfer karijere".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading