LONDON GA ČEKA RAŠIRENIH RUKU: Sergej konačno oblači dres velikana?

Autor:

Sport

25.12.2022

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dolazak Milinković-Savića preporučio proslavljeni as kluba sa "Emirejtsa", veznjak "Orlova" na ceni u britanskoj prestonici.

LONDON GA ČEKA RAŠIRENIH RUKU: Sergej konačno oblači dres velikana?

Foto: Tanjug/AP

Vezista Lacija Sergej Milinković-Savić

Reprezentativac Srbije Sergej Milinković-Savić ove zime mogao bi da se preseli u London. Legenda Arsenala Pol Merson uputio je savet "Tobdžijama" da angažuju Srbina koga smatra "najboljim mogućim pojačanjem" u veznom redu.

Pisao sam ranije da bi Arsenal trebalo da pojuri Vord-Prousa. Ali, stvar je u tome, ako on želi da ostane u Sautemptonu, onda možda nije dovoljno ambiciozan. Lesterov Tilemans bi popunio prazninu u timu Arsenala. On je kvalitetna alternativa. Ali, Sergej Milinković-Savić je igrač kojeg bih ja pojurio - naveo je Merson, a potom je nastavio da ređa pohvale na račun popularnog SMS-a.

 

 

Sada više nego ikada Arsenalu je potreban vezista top klase, da bi tim bio najbolji u ligi. Smatram da je Savić sjajan igrač. Zaista najviše klase. Ako pogledate kako je igrao za Lacio prošle sezone... Lično, mislim da je najbolji vezista u Italiji - jasan je Merson.

Podsetimo da Milinković-Savić godinama igra na "Olimpiku", dugo je na meti evropskih velikana, ali predsednik nebesko-plavih Klaudio Lotito nije želeo da ga pusti da ode bez obeštećenja od minimum 100 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading