OGLASIO SE SIN DEJANA PANTIĆA: Tata se oseća dobro, nije se žalio na tretman, nismo stigli da porazgovaramo

Autor:

Vesti

28.12.2022

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Pantić stigao je kući nakon 19 dana provedenih u pritvoru u policijskom punktu na administrativnom prelazu Jarinje, potvrdio je njegov sin Predrag Pantić.

OGLASIO SE SIN DEJANA PANTIĆA: Tata se oseća dobro, nije se žalio na tretman, nismo stigli da porazgovaramo

Foto: Kosovo Online

Predrag Pantić, sin Dejana Pantića

Predrag Pantić je za Kosovo onlajn izjavio da se njegov otac oseća dobro, ali da još uvek nisu stigli da sednu i porazgovaraju, te da im još uvek nije ispričao kako su ga tretirali poripadnici Kosovske policije.

"On se oseća dobro, nije se žalio na tretman, nismo stigli da porazgovaramo, jer svi zovu, ali bitno je da je stigao, da je dobro i da nema većih problema. Jako smo uzbuđeni i srećni", rekao je Pantić.

Podsetimo, bivši policajac Dejan Pantić uhapšen je na administrativnom prelazu Jarinje 10. decembra. Njegovo hapšenje bilo je razlog da Srbi na severu Kosova postave barikade i onemuguće njegovo prebacivanje u Prištinu. Nakon 19 dana odlučeno je da Pantiću bude određen kućni pritvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading