BOŽIĆNI POKLON ZA KLOPA I LIVERPUL: Redsi ispod jelke pronašli VELIKO POJAČANJE (FOTO)

Autor:

Sport

28.12.2022

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpisan ugovor do 2028. godine.

BOŽIĆNI POKLON ZA KLOPA I LIVERPUL: Redsi ispod jelke pronašli VELIKO POJAČANJE (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Menadžer Liverpula Jirgen Klop

Holandski reprezentativac Kodi Gakpo zvanično je novi fudbaler Liverpula!

 

 

Interesantna ideja marketing tima kluba sa Enfilda za predstavljanje momka koji je zvanično postao novogodišnji poklon Redsa i Jirgena Klopa. Naime, večeras je na Gakpov mobilni telefon stigla još jedna poruka:

- Moraćeš da pronađeš božićnu jelku, brate - od Virdžila Van Dajka.

 

 

Poklon koji je klub koštao 42.000.000 evra fiksno, a u perspektivi 50.000.000 u slučaju da bonusi budu ostvareni. PSV je napravio još jedan dobar posao i tu dileme nema.

- Liverpul je sjajan klub za mene i pokušaću da pokažem svima šta mogu, kao i da pomognem timu da ostvari divne trenutke kao u prethodnih nekoliko godina. Mislim da je ovo sredina idealna za moj razvoj, sa mnogo velikih fudbalera od kojih mogu mnogo da naučim - rekao je Gakpo, strelac tri gola za Holandiju na minulom Svetskom prvenstvu u Kataru.

Gakpo je postao član PSV-a davne 2007. kao osmogodišnjak, a napustio je voljeni klub posle 15 godina. Otkako je postao senior, profesionalac odigrao je 159 utakmica za Filipsovce i pokazao da podjednako dobro ume i da postiže i da namešta golove. Bio je strelac u 55 navrata i upisao 50 asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading