NIJE SE SLUČAJNO SVE ODIGRALO NA ŠAR PLANINI! Oglasio se Selaković povodom napada na srpske dečake

Autor:

Vesti

07.01.2023

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar Selaković oglasio se nakon jučerašnjeg pokušaja ubistva dečaka kod Štrpca!

NIJE SE SLUČAJNO SVE ODIGRALO NA ŠAR PLANINI! Oglasio se Selaković  povodom napada na srpske dečake

Foto: Tanjug/RADE PRELIĆ

Ministar za rad i socijalnu politiku Nikola Selaković, oglasio se povodom jučerašnje pucnjave na srpske mladiće, koja se desila na Kosovu i Metohiji u opštini Štrpce, te istakao da je to samo još jedan dokaz Kurtijevih namera.

- Nije slučajno što se napad Kurtijevih terorista na srpsku decu dogodio upravo na Šar planini, u najjužnijoj srpskoj enklavi na Kosovu i Metohiji u opštini Štrpce. Podsećanja radi u Štrpcu je pre više od godinu dana uhapšen Bratislav Nikolić i još deset Srba, a koji ni do danas nisu procesuirani i drže se u kazamatima samo zato što su Srbi - rekao je ministar Selaković, pišu Novosti.

Dodao je i to da organizovan napad na Srbe od Štrpca, preko Velike Hoče kao jedinog srpskog sela u srcu Metohije, a potom hapšenja Srba na severu i pokušaj iživljavanja nad onima koji nisu i ne prihvataju lažnu i protivpravnu tzv. RKS još jednom su ogoleli prave namere Kurtijevog terorističkog režima da se Srbi zauzdaju, a potom i proteraju.

- Srećom Srbi i Srbija ovoga puta imaju rukovodstvo na čelu sa predsednikom Vučićem, koje niti je naivno niti je nepromišljeno, već donosi mudre i ozbiljne odluke u korist naroda i države čuvajući budućnost sve naše dece, čuvajući mir i ne dajući na naš narod na Kosovu i Metohiji - zaključio je ministar Selaković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading