Kosovska policija okvalifikovala napad na dvojicu mladih Srba kao "UBISTVO U POKUŠAJU"! Zločinac u pritvoru, oduzeto mu oružje!

Autor:

Hronika

07.01.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak S.S (11) i mladić Miloš Stojanović (21) ranjeni su juče u Gotovuši kod Štrpca kada je na njih, kako je saopštila Kancelarija za KiM, bez ikakvog povoda, iz vozila u pokretu pucao lokalni Albanac.

Kosovska policija okvalifikovala napad na dvojicu mladih Srba kao "UBISTVO U POKUŠAJU"! Zločinac u pritvoru, oduzeto mu oružje!

Foto: printskrin/društvene mreže

Azem Kurtaj pokušao da ubije srpskog dečaka i mladića

Kosovska policija okvalifikovala je danas pucnjavu u Gotovuši kod Štrpca, u kojoj su ranjena srpski dečak i mladić, kao "ubistvo u pokušaju".

U 24-očasovnom izveštaju o dešavanjima na KiM se navodi da je osumnjičenom za pucnjavu, koji je juče uhapšen, oduzet revolver i da mu je odlukom tužioca određen pritvor, prenosi Reporteri.

Konstatuje se i da su dvojica ranjenih prebačena na lečenje i da su, prema izveštaju lekara, van životne opasnosti. Dečak S.S (11) i mladić Miloš Stojanović (21) ranjeni su juče u Gotovuši kod Štrpca kada je na njih, kako je saopštila Kancelarija za KiM, bez ikakvog povoda, iz vozila u pokretu pucao lokalni Albanac i pripadnik takozvane kosovske policije Azem Kurtaj.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading