ŠOLAKOV TAJKUNSKI PORTAL NEMA SRAMA: Veličaju Kurtija, a o Vučiću standardno sve najgore - najbednija kampanja do sada (FOTO)

Autor:

Vesti

21.11.2022

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajkunski portal ne može da sakrije opčinjenosti Kurtijem, pa se ide tako daleko pa se čak hvale nekakve Kurtijeve fascikle.

ŠOLAKOV TAJKUNSKI PORTAL NEMA SRAMA: Veličaju Kurtija, a o Vučiću standardno sve najgore - najbednija kampanja do sada (FOTO)

Foto: Tanjug/AP, R. Prelić

Aleksandar Vučić, Aljbin Kurti

U danu kada se Srbija i predsednik Aleksandar Vučić nalaze pred nezapamćenim pritiscima u Briselu i lavovski bori za interese srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, tajkunski portal NovaS otvoreno je stao na stranu Aljbina Kurtija i Prištine.

U svojoj najbednijoj kampanji do sada čak su pokušali da Beograd i Vučića optuže za nekonstruktivnost i nervozu, samo da im Kurti ni za šta ne bude kriv!

Republika

Foto: Printscreen

Tajkunski mediji i njiho0ve sramne vesti

U svojoj bednoj tajkunskoj kampanji protiv Vučića, ne mogu da sakriju opčinjenosti Kurtijem, pa su otišli tako daleko pa su čak nahvalili nekakve Kurtijeve fascikle, a ne vide da Vučić ispred sebe ima silnu dokumentaciju i ogromnu pripremu i da je sa sobom poneo doslovno kilograme papira i dokumenata koje kao i uvek nosi u Brisel! 

I od koga je, mnogo je!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Dušan

21.11.2022 15:57

Ovo je neprijateljsko ponašanje prema Srbiji.