SAŠA MATIĆ OTKRIO NA KOJE PESME SPORTISTI VADE LOVU: Fudbaleri su veseljaci, lome čaše uz moje pesme!

Autor:

Zabava

21.11.2022

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Matić priznaje da voli da peva fudbalerima, te otkriva koje mu pesme najčešće traže

SAŠA MATIĆ OTKRIO NA KOJE PESME SPORTISTI VADE LOVU: Fudbaleri su veseljaci, lome čaše uz moje pesme!

Foto: Republika

Saša Matić trenutno se nalazi u Australiji, a kako i sam kaže, jedva čeka da ode u Dubai i da pruži podršku našoj reprezentaciji na Svetskom prvenstvu.

Saša priznaje da voli da peva fudbalerima, te otkriva koje mu pesme najčešće traže.

Foto: Promo

Saša Matić na jednom od koncerata

Naime, pevač s nestrpljenjem čeka susret s "orlovima" i kaže da se uvek rado odazove njihovim privatnim proslavama, budući da su, prema njegovim rečima, oni veliki pozitivci i atmosfera uvek bude na maksimumu.

- Fudbalerima je uvek milina svirati, oni su pravi veseljaci. Obožavaju moje pesme, a čaše se lome kad krenu numere, kao što su "Samo ovu noć", "Kralj izgubljenih stvari", vole i "Kad ljubav zakasni", kad to zapevam, počinje haos. Što se tiče bakšiša, ja o tome ne volim da pričam, ali, naravno, fudbaleri odreše kesu. Kažem, opet, veliki su veseljaci - kaže Saša i dodaje da će se nakon australijske turneje uputiti pravac u Dubai:

- Nakon Australije idem i do Dubaija. Pevaću u fan zoni i tako dati podršku našim fudbalerima na Svetskom prvenstvu. Tu će biti mnogo naših ljudi i navijača. Nadam se jednom dobrom koncertu i svirci. Inače, Dubai mnogo volim i uvek se dobro provedem tamo.

Republika

Foto: ATA Images

Saša Matić

 

Inače, Matić je već održao veliki koncert u Sidneju, a kako kaže, u Zemlji kengura se uvek oseća kao svoj na svome.

- Svirali smo u Sidneju, pa u Brizbejnu, bilo je zaista sjajno. Upoređujem s prošlim turnejama, svi su pevali hitove, a sada, nakon pandemije, valjda su imali vremena dosta da slušaju i ostale pesme, tako da, šta god da počnem da pevam, oni prosto znaju već prve taktove. Lepo iskustvo, volim da dođem u Australiju, pogotovu kada je leto i proleće, mada sada više i nema razlike. Ovde sam svoj na svome, što bi se reklo. Posle svake svirke odem na bazen, i tako lepše spavam. Zbog toga se na umor ne žalim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading