Saša Matić želi duet sa Cecinom ĆERKOM! Folker Anastasiji nudi saradnju!

Autor:

Zabava

11.08.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Matić nakon dueta sa Željkom Samardžićem rekao da bi želeo da sarađuje sa Cecinom ćerkom.

Saša Matić želi duet sa Cecinom ĆERKOM! Folker Anastasiji nudi saradnju!

Foto: Promo foto

Promo foto

Poznato je da pevač Saša Matić retko govori o privatnom životu, a sada se osvrnuo na ćerke i rekao da nisu zinteresovane za muziku, kao što je Cecina ćerka Anastasija Ražnatović, čiji rad mu se sviđa i s kojom bi želeo da sarađuje u budućnosti.

- Ne bih nikad dozvolio da se muzikom bave na foru. Cecina Anastasija to ne radi na foru, već stvarno lepo. Čuo sam da ona sama piše pesme - rekao je Matić, inače kućni prijatelj Ražnatovića, pa dodao da bi Tasa i on mogli i da ukrste glasove:

Republika

Foto: ATA Images

Saša Matić

- Zašto da ne, i ja se bavim komponovanjem. To bi bilo baš dobro. Ako radi tekstove, neka napiše jedan, ja ću da uradim kompoziciju i da snimimo duet. Možemo i da prodamo to, zašto da ne?!

Foto: Dušan Petrović

Saša Matić nudi saradnju Anastasiji Ražnatović

Saša je zatim otkrio da sprema nešto novo i sa Željkom Samardžićem.

- Biće to jedna lepa, vesela pesmica. Vuče malo na prošla vremena. Željko i ja smo, inače, dobri prijatelji. Zovemo jedan drugog komšo zato što on ima kuću u Dobroti, a ja sam tamo u Perastu. Od kada smo komšije na moru, još smo se više zbližili - rekao je pevač za medije.

Foto: ST/D.KADIĆ

Anastasija Ražnatović

Ovo leto je za Matića bilo poprilično radno, a tek ga očekuju veliki koncerti, koje je uveliko najavio. Saša kaže da njegove ćerke ne propuštaju nijedan njegov koncert, a to do kada smeju da ostanu, ipak prepušta njihovoj majci.

- Vrlo često dolaze na moje koncerte. Čak me je ova mlađa pitala da li mogu da dođu na moj nastup. Rekao sam joj da, ako misli da je to u redu, dođe. Baš da dolazi u pola dva noću s 15 godina, nije u redu. Nemam razloga da proveravam kada one dolaze kući. Tu je mama, a ona je u kući Bič božji - zaključio je folker.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading