Irving bi da ostane u Bruklinu, ali pod nemogućim uslovima!

Autor:

Sport

11.08.2022

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima nemoguće zahteve!

Irving bi da ostane u Bruklinu, ali pod nemogućim uslovima!

Foto: Tanjug/AP

Američki novinar Rik Bučer otkrio je detalje pregovora Bruklin Netsa sa Kajrijem Irvingom. Košarkaš je propustio veliki deo prethodne sezone jer nije želeo da se vakciniše, ali je sada šokirao čitavu javnost.

Name, Irving zahteva da naredne takmičarske godine ne odigra preko 20 utakmica, čak i onda kada je zdrav i u potpunosti spreman.

– Džo Tsai se pokazao kao tvrd pregovarač, jer maksimalan ugovor za Kajrija Irving uopšte nije dolazilo u obzir. Rečeno mi je da je Kajri imao neverovatne zahteve za novi ugovor. Želeo je da igra manje od 60 utakmica po sezoni i da nikada ne igra dva dana uzastopno jer to smatra nehumanim – preneo je Riki Bučer, novinra koje je dobro upoznat sa situacijom u Bruklinu.

Prethodne sezone je Kajri odigrao svega 29 mečeva zato što nije bio vakcinisan. On zbog toga nije igrao mečeve na domaćem terenu, a propustio je i mnoga gostovanja, što je jedan od razloga zašto Netsi nisu ispunili očekivanja.

Novi problem za Bruklin, pored nerealnih zahteva Irvinga, jeste i situacija sa Kevinom Durentom koji je u ovom trenutku bliži odlasku nego ostanku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading