Nixa Zizu ŠOKIRAO izjavom u emisiji: "Muška deca su mi BUĐAVA, želeo bih ćerku" (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.08.2022

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Influenser Nikola Jovanvoić poznatiji kao Niksa Zizu ponovo je šokirao izjavom da su muška deca ,,buđava".

Nixa Zizu ŠOKIRAO izjavom u emisiji: "Muška deca su mi BUĐAVA, želeo bih ćerku" (VIDEO)

Foto: Instagram.com printscreen/nixazizu89

Influenser Nikola Jovanović, poznatiji kao Nixa Zizu, koji je ranije već poznat kao skandal majstor, kada su njegove izjave u pitanju, a sada je napravio još jednu u nizu. 

Naime, Nixa je ranije bio poznat po tome što je razbesneo nežniji pol izjavom da su devojke same krive ukoliko dođe do toga da ih neko napastvuje i siluje. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nixa Zizu (@nixazizu89)

 

- Ne podržavam nasilje, ali žene, morate da razmislite malo sa kim se viđate i zašto se viđate. Nemojte da idete kod nekoga u kola ako vas zove u 10 sati uveče, posebno ako je stariji od vas, zna se šta taj hoće od vas - rekao je Jovanović ranije. 

Sada se desila slična situacija, ali kada su u pitanju potomci, odnosno deca. Jovanović je istakao da su muška deca ,,buđava", a na zaprepašćenje voditelja, influenser je objasnio zašto tako misli. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nixa Zizu (@nixazizu89)

 

- Voleo bih da se ostvarim kao otac, ćerku da imam, to mi je želja. Mušku decu ne volim, nekako su mi buđava. Najjače mi je kad kažu da su sva deca lepa, kad kažu da je muško i žensko isto, da su ravnopravni, on to priča, ne zna zašto, ali to tako treba - poručio je Nikola u jednoj emisiji.  

Detaljnije možete pogledati u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading