"Kad te udari, da ideš četiri kilometra u rikverc" Nakon JEZIVIH BATINA koje je dobila Marina Radosavljević, pevačeva poruka će vas NAJEŽITI! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.08.2022

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Đorđe David najstrašnije je osudio nasilje nad ženama, koje je nedavno pretrpela pevačica Marina Radosavljević.

"Kad te udari, da ideš četiri kilometra u rikverc" Nakon JEZIVIH BATINA koje je dobila Marina Radosavljević, pevačeva poruka će vas NAJEŽITI! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Pevačica Marina Radosavljević dobila je pre samo nekoliko dana brutalne batine od starne ljubavnika I. T., a srećom, nije životno ugrožena. Portal Republika.rs došao je do ekskluzivnih fotografija kako je Marina izgleda nakon što ju je bivši ljubavnik krvnički pretukao.

Marina je dobila veliku podršku od kolega, među kojima se našao i muzičar Đorđe David, koji je osudio najstrašnije njenog bivšeg 

 

- Muškarac koji podigne ruku na ženu je najveći jadnik zato što u tom trenutku kada mu popusti kočnicu treba da pomisli da ga nije rodio tata nego mama. Treba da pomisli i na svoju sestru ako je ima. Zdravog muškarca u trenutku besa uvek nešto smiri. Muškarac koji udari ženu, to je po mom mišljenju najgora stvar na svetu. Voleo bih da ima devojku kao što je Milena Bjelogrlić, svetska prvakinja u borilačkim veštinama. Pa kad te udari, da ideš u rikverc četiri dana - govori Đorđe i nastavlja:

Foto: ATA Images

Đorđe David biogradija

 

- Šta god da je razlog, da muškarac tako sebi nešto dozvoli, čak i da je ljubomora, majstore idi kod psihijatra pa se leči. Stravično je za muškarca ovako sebi nešto da dozvoli, to je poraz za muškarca. Tako sam ja vaspitan. Kad god bih video da je neko iz mog okruženja nasilan prema ženi ili životinjama, ja odmah prekidam kontakt sa tim ljudima. Ovo je strašno, ne bih sebi nikada dozvolio da podignem ruku na žensko - izjavio je Đorđe David za Kurir TV.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading