Pretučena pevačica u STRAHU za svoj ŽIVOT: Non stop POVRAĆAM, uplašena sam za svoju BEZBEDNOST!

Autor:

Zabava

10.08.2022

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Radosavljević prijavila bivšeg policiji.

Pretučena pevačica u STRAHU za svoj ŽIVOT: Non stop POVRAĆAM, uplašena sam za svoju BEZBEDNOST!

Foto: Privatna arhiva

Pevačica Marina Radosavljević Maki pretučena je 4. avgusta u Vrnjačkoj Banji i to od strane bivšeg ljubavnika I.T. koji se sam predao policiji. Ona je odlučila a ga prijavi, te sada otkrila da je protiv njega pokrenut krivični postupak.

- Upravo se vraćam iz policije, pokrenut je krivični postupak protiv bivšeg partnera I.T. - rekla je Marina za Alo i nastavila:

Republika

Foto: printscreen/facebook

Marina Radosavljević

- Ne osećam se najbolje, stigao me je stres, non stop povraćam i ne mogu da dođem sebi, uplašena sam za svoju bezbednost i bezbednost svoje porodice.

Kako kaže, trenutno živi u velikom strahu.

- Tražila sam zabranu prilaska i zaštitu policije, ja želim da bez straha i podignute glave hodam.

Republika

Foto: printscreen/facebook

Marina Radosavljević pretučena

Marina tvrdi da sa izvesnim I.T. već godinu dana nije ni u kakvom odnosu.

- Ja sam iz tog odnosa izašla pre godinu dana i sa tim čovekom apsolutno nemam ništa, ja sam samo žena koja traži pravdu, želim da budem bezbedna! Ja da sam želela da budem sponzoruša daleko bih dogurala. - rekla je ona.

Podsetimo, pevačica je prošla kroz sličnu situaciju krajem februara ove godine, kada je takođe pretučena, a pričalo se da je zbog veze sa oženjenim I. T. prebijanje namestila njegova supruga.

- Možda i to ima veze sa njim, baš to što sam bila brutalno napadnuta od strane dva muškarca na parkingu ispred mesta gde sam trebala da nastupam. Nadam se da će nadležni organi rešiti ovo i zaštiti me - rekla je ona i dodala:

Republika

Foto: Privatna arhiva

Marina Radosavljević prebijena od strane bivšeg momka

- Ja se pošteno bavim ovim poslom, taman sam se oporavila i rekla sebi da krenem dalje i da se borim za sebe i svoju karijeru, ovo me je baš poljuljalo. Ja imam i svoj privatni život, želim da imam partnera i da normalno živim kao svaka žena na ovom svetu koja zaslužuje da bude voljena i poštovana - završila je Marina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading