DOŠAO JE KRAJ! Vujadin presekao, menja život iz korena, njegove reči zabrinule javnost o BRAKU sa Mirkom! Šta se dešava?

Autor:

Zabava

11.08.2022

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vujadin Savić zabrinuo pratioce novom objavom!

DOŠAO JE KRAJ! Vujadin presekao, menja život iz korena, njegove reči zabrinule javnost o BRAKU sa Mirkom! Šta se dešava?

Foto: ATA Images

Brak glumice Mirke Vasiljević i fudbalera Vujadina Savića vrlo često dođe do medijska pažnje da je na klimavim nogama. Iako oni već godinama opstaju zajedno, vrlo često se spekuliše da odnos glumice i Savića nije baš najsjajniji.

 

Dodatno je sada o odnosu sa glumicom, potpalila vatru Vujadinova objava i status, za koju se i danas ne zna zbogčega je puštena. 

Naime, na Instagram profilu Vujadin Savić napisao je vrlo zanimljiv i misteriozan status, zbog kog se pokrenula lavina komentara i nagađanja. 

Republika

Foto: ATA Images

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić poziraju fotografima

 

- Nekada moraš uraditi ono što je najbolje za tebe i tvoj život, a ne ono što je najbolje za sve ostale - napisao je Vujadin na Instagramu, što su mnogi protumačili kao posledicu svih odricanja koje je zbog karijere, pa samim tim i izdržavanja porodice morao da načini. 

Republika

Foto: Instagram.com

Vujadin Savić Instagram status

 

Podsetimo, jedno vreme bila je zastupljena priča da je zgodni fudbaler potpuno neveran Vasiljevićevoj, ali njihovo istupanje u javnost ruku pod ruku demantovalo je ove navode. No, i dalje ostaje misterija, šta je navelo Savića da napravi ovaj potez i pusti na Instagram ovaj status. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading