"GROBARI", NIJE SVE TAKO CRNO: Ohrabrujuća vest za Partizan pred revanš sa Kipraniima u Humskoj!

Autor:

Sport

11.08.2022

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli nisu poraženi na evropskoj premijeri još od 1986. godine i utakmice sa Borusijom.

"GROBARI", NIJE SVE TAKO CRNO: Ohrabrujuća vest za Partizan pred revanš sa Kipraniima u Humskoj!

Foto: Starsport

"Grobari" protiv TSC-a

Fudbaleri Partizana će od 21 čas u Humskoj ugostiti ekupi AEK-a, a posle poraza u Larnaki (2:1), među Grobarima vlada skepticizam uoči revanša. Ipak, ono što može da ohrabri pristalice viceprvaka Srbije je tradiciija, preciznije podatak da crno-beli nisu poraženi na domaćem terenu na početku evropske sezone punih 36 godina!

Poslednji neuspeh "Parni valjak" je doživeo na popularnom JNA od bundesligaša iz Mehengladbaha, koji ga je 1986. godine savladao sa 3:1 u 1. kolu tadašnjeg Kupa UEFA, te je sa ukupnih 4:1 prošao dalje.

Štaviše, Partizan je u startnim evro-mečevima, kao po pravilu, pobeđivao, a retki izuzeci su bili remiji protiv lisabonskog Sportinga (3:3), Đurgardena (2:2), Širaka (0:0) i Zaglembja (takođe bez pogodaka).

Podsetimo da će pobednik dvomeča Partizan - AEK u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope odmeriti snage sa ukrajinskim Dnjeprom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
DDE JE TITULA BAGRO

11.08.2022 15:48

Bice bolje kad uprava ode. Rade KONTRA INTERESE PARTIZANA.