Indiri Radić bivši muž OTEO SINA! Pevačica prošla životni PAKAO: Htela sam da UMREM!

Autor:

Zabava

11.08.2022

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Indira Radić otkrila je kako je tekla njena borba za sina.

Indiri Radić bivši muž OTEO SINA! Pevačica prošla životni PAKAO: Htela sam da UMREM!

Foto: ATA Images

Pevačica Indira Radić poslednjih godina je manje na javnoj sceni, iako je godinama bila jedna od glavnih tema medija i javnosti, naročito jer je 90-ih godina preživela pakao.

Republika

Foto: ATA Images

Indira Radić

Naime, ona je sa svega 25 godina rodila sina Severina, dok identitet njegovog oca nikada nije otkrila.

- Moj život, pogotovo u tom periodu, bio je pun trnja, izazova, iskušenja, suza, tuge, bola. Išla sam i borila se kao moreplovac. Da sam bila slabić i kukavica, ne bih opstala. Moj bivši je sam uzeo dete, tad sam htela da umrem. Kada je završeno suđenje i u Bosni i u Srbiji, sin je pripao meni - rekla je Indira i dodala:

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Indira Radić o bivšem mužu

- Moj bivši muž nije koji moli, inače da jeste i dalje bismo bili u braku i bili bismo zajedno. Pošto nas je naš sin povezao u periodu kada je on već postao odrastao čovek, kada je hteo da se oženi, onda smo se mi našli kao roditelji i tu sam ja naravno preko svega prešla. Sama sam sebi rekla, ne mogu da zaboravim, ali jesam zaboravila. Najvažnije da je moj sin veliki odgovorni muškarac, koji brine o porodici, jedan divan čovek, i ponosna sam na njega. On ima divnu ženicu koja je došla iz Rusije i presrećna sam što mogu da kažem da sam dobila ćerku koju sam oduvek želela - ispričala je Indira, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading