Indiri Radić bivši muž OTEO SINA! Pevačica prošla životni PAKAO: Htela sam da UMREM!

Autor:

Zabava

11.08.2022

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Indira Radić otkrila je kako je tekla njena borba za sina.

Indiri Radić bivši muž OTEO SINA! Pevačica prošla životni PAKAO: Htela sam da UMREM!

Foto: ATA Images

Pevačica Indira Radić poslednjih godina je manje na javnoj sceni, iako je godinama bila jedna od glavnih tema medija i javnosti, naročito jer je 90-ih godina preživela pakao.

Foto: ATA Images

Indira Radić

Naime, ona je sa svega 25 godina rodila sina Severina, dok identitet njegovog oca nikada nije otkrila.

- Moj život, pogotovo u tom periodu, bio je pun trnja, izazova, iskušenja, suza, tuge, bola. Išla sam i borila se kao moreplovac. Da sam bila slabić i kukavica, ne bih opstala. Moj bivši je sam uzeo dete, tad sam htela da umrem. Kada je završeno suđenje i u Bosni i u Srbiji, sin je pripao meni - rekla je Indira i dodala:

Foto: ST/D. KADIĆ

Indira Radić o bivšem mužu

- Moj bivši muž nije koji moli, inače da jeste i dalje bismo bili u braku i bili bismo zajedno. Pošto nas je naš sin povezao u periodu kada je on već postao odrastao čovek, kada je hteo da se oženi, onda smo se mi našli kao roditelji i tu sam ja naravno preko svega prešla. Sama sam sebi rekla, ne mogu da zaboravim, ali jesam zaboravila. Najvažnije da je moj sin veliki odgovorni muškarac, koji brine o porodici, jedan divan čovek, i ponosna sam na njega. On ima divnu ženicu koja je došla iz Rusije i presrećna sam što mogu da kažem da sam dobila ćerku koju sam oduvek želela - ispričala je Indira, prenosi Kurir.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading