RAT ZA FOTELJU! Skandal-sudija Vesna Miljuš gubi trku, pa napada koleginicu!

Autor: Republika

Vesti

11.08.2022

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Miljuš, sudija Apelacionog suda gubi trku za čelo Prvog osnovnog suda, zbog čega ne bira sredstva da udari na konkurenciju.

RAT ZA FOTELJU! Skandal-sudija Vesna Miljuš gubi trku, pa napada koleginicu!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Meta skandal-sudije Vesne Miljuš je Snežana Ivković, sudija koja nema nijednu mrlju u karijeri, pa se sada trudi na sve načine da "izbuši" njenu kandidaturu i napada je na sve moguće načine.

Trenutno je u toku "rat" za fotelju predsednika Prvog osvnovnog suda u Beogradu, a najveće šanse ima upravo Snežana Ivković. Svoju priliku traži i Vesna Miljuš, koja se služi prljavim i podlim trikovima, jer joj je jasno da zbog repova iz prošlosti, teško da može da ispuni svoj cilj.

Tako je na opozicionom portalu nova.rs objavljen tekst u kojem se napada Snežana Ivković, a sve je poteklo od jedne sudije koja je izuzetno poznata i visokopozicionirana. Ona je iskoristila svoj uticaj i preko opozicionih medija napala sudiju Ivković, jer je besna što njena prijateljica Vesna Miljuš ima sve manje šanse da postane predsdenica Prvog suda.

Jasno je da u borbi dve struje, Ivković, koja je bez mrlje u karijeri ima znatno veće šanse da bude predsednik Prvog osnovnog suda, dok Vesna Miljuš na sve načine pokušava da naudi konkurentkinji.

Inače, kako je Republika već pisala, Vesna Miljuš je skandal-majstor, pa je tako Sanja Nešić otkrila da je ona pokušala da joj otme kuću vrednu pola miliona evra. Pored toga nije tajna da je Miljuš poznata po tome što ima pik na medije i novinare i neretko ih je sankcionisala višemilionskim kaznama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading