Zašto ustaški mediji danima vode kampanju protiv kineskih investitora u Srbiji?! (FOTO)

Autor:

Vesti

04.11.2022

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danima blate kineske investitore u Srbiji, dok se u isto vreme ponose mostom na Pelješcu koji su gradili isti ti Kinezi.

Zašto ustaški mediji danima vode kampanju protiv kineskih investitora u Srbiji?! (FOTO)

Foto: Tanjug/S.AĆIMOVIĆ

Sve je deo iste matrice, kao kod lažnih ekologa u Srbiji, koji rade istu stvar. Sve za nečiji interes kao kada su napadali litijum, kao i kada su tražili zatvaranje rudnika uglja.

Dokaz celog besmisla je to da u današnjem tekstu u prvom delu kažu da su kineske investicije u Srbiji ogromne, a u drugom delu teksta da su minimalne.

Hrvatski mediji ponovo su napadali gnusnim naslovima, u kojima blate srpskog predsednika, iznoseći otrovne rečenice, poput one ''Zašto Aleksandar Vučić ima ''kose oči'', dok navode kako ''Kinezi u Srbiji doslovno rade što žele, a tajna leži u ovim podacima, spominju se i graditelji Pelješkog mosta...''.

U bolesnom tekstu dalje se navodi ''kako je to razumljivije ako se zna da je i broj ukupnih kineskih investicija u Srbiji davno nadišao gospodarske investicije svih zemalja članica Evropske unije zajedno'' , a ono što najviše upada u oči je bezdokazna optužba u kojoj se ističe kako '''s kapitalom dolazi svaki presudan utjecaj, uključujući i onaj koruptivno-dužnosnički. Zato i jesu na djelu sve veća popuštanja srbijanskih političara prema kineskim zahtjevima nepriličnim demokracijama''.

Jasno je kao dan da je hrvatskim medijima u cilju da sabotiraju srpsku politiku, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem. 

U tekstu se bez imalo stida i srama potencira na ukupnom iznosu kineskih investicija u Srbiji, a to tvrde ''upućeni analitičari'', prema njihovim rečima, koji je ''iznimno skroman u odnosu na iznos kredita koje je Srbija dosad uzela od te zemlje''. 

Kako dalje pljuju hrtvaski mediji, ''u tim brojkama leži tajna kineske bezobzirnosti u Srbiji'', a njihov stav je da Srbija ćuti na, kako navode, ''brojne afere i skandale''.

Ova hajka na Srbiju i predsednika Vučića ne jenjava,dok ne planiraju da se zaustave sa uvredama i lažima poput one da ''kineska policija harači Srbijom'', kako je ''isplivalo što ondje rade, spominju se lociranja, zastrašivanja, ucjene'' i za kraj, kao šlag na tortu, da ''Srbijanski vrh o svemu šuti''.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading