Ja sam uništavao tuđe dronove, a Ponoš naše tenkove: Vučićev žestok odgovor perjanici opozicije!

Autor:

Vesti

03.11.2022

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić žestoko je odgovorio na sramni komentar nekadašnjeg načelnika Generalštaba Zdravka Ponoša.

Ja sam uništavao tuđe dronove, a Ponoš naše tenkove: Vučićev žestok odgovor perjanici opozicije!

Foto: ST/V. LUKIĆ, Tanjug/R. Prelic

Ponoš je, naime, nakon što je u javnosti obelodanjena informacija da je Vojska Srbije uništila dron u okolini Raške, sarkastično prokomentarisao da je sve bilo "predstava za narod".

- Što se tiče komentara nekih političkih lidera, ja nisam ni reč rekao. Nisam pomenuo nikakav dron... reč nisam progovorio danima. To su izgovorili naši vojnici koji su oborili taj dron, to je izgovorila naša vojska... Vi vređate ove divne ljude! Vređate našu vojsku koja štiti naše nebo, koja čuva našu zemlju... Zašto to radite, po čijem zadatku? Zašto morate da napadate svoju zemlju, je l' vam to jedini posao? - rekao je Vučić i nastavio:

Republika

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

 

- Da, oborili su dron! Trebalo je da ih obore više, danima ranije... A što se tiče primedbe da su to svadbeni dronovi, ako neko izviđanje tuđih kasarni izgleda kao priprema za svadbu, OK, ali ja moram da vam kažem da sam zadovoljan što sam kao vrhovni komandant učestvovao u obaranju stranih izviđačko-obaveštajnih letelica, a nisam učestvovao u uništavanju nijednog srpskog tenka i niti jednog srpskog oruđa i oružja... Dakle, velika je razlika između onih koji su gradili i činili nešto za vojsku i onih koji su je, po tuđem nalogu, budzašto uništavali i razarali!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading