PREDSEDNIK ĆE IZNETI NEOBORIVE DOKAZE! Hrvatski ministar spoljnih poslova slagao da "nisu bili obavešteni" o Vučićevoj poseti Jasenovcu!

Autor:

Vesti

17.07.2022

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski ministar spoljnih poslova Gordan Grlić Radman izneo je laži o tome da "nisu bili obavešteni" o nameri Vučića da poseti Jasenovac, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić sutra će izneti frapantne činjenice i dokaze o najnovijim lažima hrvatske vlade.

PREDSEDNIK ĆE IZNETI NEOBORIVE DOKAZE! Hrvatski ministar spoljnih poslova slagao da "nisu bili obavešteni" o Vučićevoj poseti Jasenovcu!

Foto: Tanjug/J. ILIĆ

Do sada je predsednik mirno i dostojanstveno pustio hrvatske zvaničnike da iznesu svoje laži i izmišljotine i nemušta opravdanja.

Sutra sledi iznenađenje i za Srbiju i za region, ali i za sve u EU, kada Vučić bude zabio glogov kolac u sve ustaške izmišljotine novim i do sada nepoznatim, brutalnim činjenicama.

Podsetimo, hrvatski ministar spoljnih poslova Gordan Grlić Radman izneo je laži o tome da "nisu bili obavešteni" o nameri Vučića da poseti Jasenovac.

- Prema neslužbenim informacijama, doznali smo da bi predsjednik Vučić uz posjet posjetio i Jasenovac, Pakrac i ne znamo koja još mjesta, ali to smo neslužbeno saznali što je neuobičajeno u komunikaciji. Taj izostanak službene komunikacije smatramo da je neprihvatljiv - rekao je hrvatski ministar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading