I NOVOJ S JE PALJENJE SVEĆA I POLAGANJE CVEĆA "HAOS"?! Tajkunska televizija otvoreno stala na stranu Hrvata!

Autor:

Vesti

17.07.2022

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal "Nova S" prenela je sramne navode hrvatskih medija da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić hteo da polaganjem venaca jasenovačkim žrtvama "izazove haos".

I NOVOJ S JE PALJENJE SVEĆA I POLAGANJE CVEĆA "HAOS"?! Tajkunska televizija otvoreno stala na stranu Hrvata!

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

"Nova S" je vest o skandaloznoj odluci Hrvatske objavila pod naslovom "Hrvatska zabranila Vučiću da privatno poseti Jasenovac: Hteo je da izazove haos".

Deluje neverovatno da pojedini mediji u Srbiji posetu srpskom stratištu i polaganje venaca žrtvama ustaškog genocida opisuju kao "izazivanje haosa".

Foto: Printscreen/Nova S

 

To je kao da predsedniku Izraela zabranite posetu Aušvicu - izjavila je premijerka Ana Brnabić, komentarišući sramnu odluku Zagreba.

Ministar spoljnih poslova Nikola Selaković rekao je da ovakva odluka Hrvatske nije skandalozna, već zastrašujuća i da predstavlja grubo kršenje slobode kretanja. 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sutra u 18 časova obratiće se i izneti više detalja o protivmerama koje će Srbija uvesti.

Podsećamo, u logoru Jasenovac su hrvatske ustaše, prema izveštajima nezavisnih komisija, od 1941. do 1945. godine ubile 700.000 Srba, Jevreja i Roma, a logor je bio mesto masovnih stradanja žena i dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
avavspc

17.07.2022 10:02

Nego šta nego haos. selaković će verovatno da zameni onog đurića, ili kako se već zove, u Americi.