SRBIJA SPREMNA! Dragan Marković Palma o ekonomskoj krizi: Na vreme smo spremili zalihe

Autor:

Vesti

12.04.2022

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Srbija spremno čeka svetsku ekonomsku krizu koju će prouzrokovati rusko – ukrajinski sukob. Siguran sam da ta kriza Srbiju neće zahvatiti kao druge države, jer je Srbija na vreme spremila zalihe u devizama, u zlatu i u životnim namirnicima, izjavio je danas predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma u uključenju u program Hepi televizije

SRBIJA SPREMNA! Dragan Marković Palma o ekonomskoj krizi: Na vreme smo spremili zalihe

Foto: Privatna arhiva

Dragan Marković se javio iz Hurgade gde se nalazi na čelu srpske delegacije od 160 ljudi u kojoj je 140 lekara i medicinskih tehničara i sestara iz 25 zdravstvenih ustanova Srbije.

- Nažalost svuda u svetu je tema broj jedan sukob između Rusije i Ukrajine, pa je tako i ovde u Africi i svi želimo da taj rat što pre završi, jer taj rat utiče na svetsku ekonomski krizu koja je počela pandemijom korona virusa, a sada se nastavlja ovim ratom. Ovde je primetno da nema ruskih i ukrajinskih turista, koji su u Egiptu bili najbrojniji i to je veliki ekonomski udarac za Egipat. Sreli smo jednog čoveka iz Austrije koji nam kaže da je u Austriji naprimer kilogram crnog luka 5 evra i kada tome dodate da je u Velikoj Britaniji hleb dostigao cenu od 7 evra onda je jasno kakva svetska ekonomska kriza sledi - rekao je Marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading