OPASNO, MOĆNA AMERIČKA FONDACIJA STOJI IZA NAJAVLJENIH PROTESTA: Sve su maske pale, POZNATO ODAKLE STIŽE PRLJAVI KEŠ!

Autor: Republika

Vesti

03.12.2021

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iza protesta koji su najavljeni za predstojeći vikend, a koji se od strane hejterske opozicije i lažnih ekologa organizuju pod firmom brige za životnu srednu, stoji Rokfeler fondacija.

OPASNO, MOĆNA AMERIČKA FONDACIJA STOJI IZA NAJAVLJENIH PROTESTA: Sve su maske pale, POZNATO ODAKLE STIŽE PRLJAVI KEŠ!

Foto: Tanjug

Ovo šokantnu informaciju obelodanila je predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić u mini intervjuu za Tanjug.

Na pitanje da prokomentariše pozive pojedinih organizatora protesta da policija asistira demonstrantima, Brnabićeva je ocenila da je reč o prvorazrednom skandalu koji govori o stepenu bahatosti i bezobrazluka organizatora protesta.

Republika

Foto: Facebook

 

 

- Jedan od organizatora protesta, mislim da se preziva Manojlović, je čovek koji vodi "Kreni, promeni", a koji je direktno finansiran od strane Rokfeler fondacije. Ispada da je Rokfler fondacija očigledno više zaiteresovana za zaštitu životne sredine od svih nas ovde koji živimo u ovoj zemlji i koji smo pokrenuli agendu zaštite životne sredine i stavili je na jedan od dva prioriteta vlade na čijem sam čelu - ironično je prokomentarisala Brnabićeva.

Kao što je Republika već pisala, premijerka je pozvala građane Srbije da ne nasedaju na provokacije protestanata i da budu mirni, staloženi i tolerantni.

- Na kraju krajeva, videćemo i šta se iza ovoga brega valja, i zašto je Rokfeler fondacija ta koja plaća ove proteste. Zašto, dakle, oni plaćaju proteste za koje kažu da se tiču životne sredine, kada je životna sredina u Srbiji bila mnogo ugroženija svih godina pre 2014. godine - istakla je premijerka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Даца

03.12.2021 12:26

Ове блокаде што праве су апсолутна глупост, то није ни по ком закону дозвољено!

Odgovori 26 10
Milica

03.12.2021 12:30

Ovo je samo potvrda onog što smo već znali, a to je da iza cele ove šarade stoji prljava opozicija, kriminalci i najgori šljam našeg društva. Uzdamo se samo u onaj pošteni deo naroda koji će pokazati svoju podršku na izborima i jasno staviti do znanja da smo iznad ovakvih dokonih i bahatih baraba koji bi da pustoše, ruše i kradu sopstvenu državu.

Odgovori 30 10
Danko

03.12.2021 12:31

Dok se Srbija premišlja da li da udje u posao sa Rio Tintom Slovenci su već krenuli u proizvodnju litijumskih baterija sa Kinezima.

Odgovori 27 11
Milorad

03.12.2021 12:53

Danas se nište ne može sakriti istina ispliva na površinu. Na kraju krajeva, videćemo i šta se iza ovoga brega valja, i zašto je Rokfeler fondacija ta koja plaća ove proteste.

Odgovori 26 8