PREMIJERKA ODUVALA ĐILASOVU UPOSLENICU MARINIKU TEPIĆ: Bez Vas bi bavljenje politikom bilo dosadno i suviše ozbiljno!

Autor: Republika

Vesti

02.12.2021

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Srbije Ana Brnabić ismejala je smehotresnu izjavu perjanice Dragana Đilasa, najpoznatije preletačice na srpskoj političkoj sceni, Marinike Tepić.

PREMIJERKA ODUVALA ĐILASOVU UPOSLENICU MARINIKU TEPIĆ: Bez Vas bi bavljenje politikom bilo dosadno i suviše ozbiljno!

Foto: Tanjug/Slobodan Miljević, Zoran Žestić

Tepićeva je, naime, odvalila glupost na društvenoj mreži tviter i tako dala šlagvort premijerki da napiše sarkastičan tvit.

Đilasova uzdanica se, naime, povodom saopštenja MUP Srbije u kojem se građani pozivaju da prijave demonstrante koji im ograničavaju slobodu kretanja, oglasila na Tviteru, ali bolje da nije.

 

 

- U subotu svi pozivajmo ovaj broj MUP-a i prijavimo policiji policiju i njihovu parapoliciju ukoliko nam blokira put i onemogući da slobodno iskažemo mišljenje i protest kroz građansku neposlušnost! - odvalila je Tepićeva, na šta je reagovala premijerka.

- "U subotu pozovite MUP i prijavite policiju", kaže Marinika. Kokoške u Moroviću su ozbiljno zabrinute da će biti zaboravljene u moru Marinikinih spektakularnih izjava. Hvala, Marinika, bez Vas bi bavljenje politikom u Srbiji bilo dosadno i suviše ozbiljno - napisala je premijerka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Simon

02.12.2021 20:05

Gospođa Tepić svoj stranački program kompezuje iznošenjem nebuloza i gluposti u javnost.

Mirko

02.12.2021 21:36

Tepicka stalno pokusava da ispadne pametna, a ustvari svaki put ispadne smesna

kiki

03.12.2021 23:12

A da se Marinika vrati u Donje Sokolovo, gde joj zive brat Marinko i ostala familija. Zamislite, zena laze da je rumunka a rumuni traze izvinjenje zbog ljudi koji o njoj kazu istinu iako je Marinika rodom iz Bosne gde je poznata i po pevanju u duetu sa bratom Marinkom. citati;,,Marinko Tepić: Moja sestra Marinika se lažno predstavlja kao Rumunka! Marinko je kamiondžija. Kako kaže „Vozam do Njemačke i nazad“. – Naša porodica Tepića je iz Donjeg Sokolova. Niko naš se nije bavio politikom. Mariniku smo poslali na studije u Novi Sad dok sam ja bio sjekač u šumi. Otac nije imao para da nas oboje školuje. – počinje svoju priču Marinko. Marinko tvrdi da se sestra Marinika nakon što je ušla u politiku više nikome iz familije nije javljala. Da je izmenila lične podatke, odrekla se ijekavice i promenila naglasak. Marinko je poručio da sestru ipak jako voli i dodao da joj poručuje da se vrati u rodni kraj: – Vrati se sejo. Pusti politiku. Dođi da ponovo pjevamo na Grmečkoj koridi!- rekao je Marinko.,, - Sad je valjda svima jasno odakle toliko ljubavi izmedju nje i Djilasa. Oboje dolaze iz iste Republike.