NE MOGU DA VERUJEM DA JE ONA OVO REKLA: Vučića šokirao tvit Sene Todorović! (FOTO)

Autor:

Vesti

30.10.2021

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući na b92 odgovorio je na današnji tvit Sene Todorović.

Republika

Foto: Printscreen/b92

Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio na tvit Sene Todorović

- Kako ide taj voz, posto do Novog Sada nema 200 kilometara. Znali, tek što krene, on mora da koči da bi se zaustavio u Novom Sadu. Laičko pitanje, ali čekam stručni odgovor - napisala je Sena Todorović.

- Ja poznajem gospođu Todorović, ne mogu da verujem da je ona ovo rekla, ovo je toliko glupo. Jeste li sigurni da ovo nije lažni nalog - odgovorio je predsednik Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Toma

30.10.2021 19:53

Predsednik je bukvalno poklopio onako smekerski! Žena je ispala glupa nevidjeno.

Odgovori 17 6
ZAvram

30.10.2021 20:46

Мржња ће појести мрзитеље. Или, да парафразирам: Ко се мржње лати, од мржње ће и погинути. А брзим пругама ће. кроз Србију, возови пролазити, спајати људе, земље и градове. А оваквих, залудних и узалудних тражилаца длаке у јајету, нико се неће ни сетити...Као да их није никада ни било...

Odgovori 19 7
Bonaparta

30.10.2021 20:54

Čitam ovaj tvit i neverujem šta čitam. Da li je ova žena išla u osnovnu školu? Po toj njenoj logici ako stanuje na N.Beogradu,a radi na Z.Vencu autobus geadskog prevoza ili ako ide kolima (jadni mi ako ona ima dozvoli) udaljenost je oko 5-6 km već u prvoj brzini auto ide 20 na sat.Ona je već po njenoj teoriji već prošla Z.Venac i negde je kod Vukovog spomenika. Mora da se vrati peške do Z.Venca. Gospođice gospođo brzina kretanja nekog tela može biti i 1000km ba sat nije isto što i razdaljina od tačke a do tačke b ili ti od Bg. do NS tako da je potrebno neko vreme da pređete to rastojanje. Ukoliko vozite brže manje vremena vam treba. Vratite se u osnovnu školu u 2 razred da nešto naučite. Ne brukajte se.

Odgovori 22 8
kiki

30.10.2021 21:44

- Kako ide taj voz, posto do Novog Sada nema 200 kilometara. Znali, tek što krene, on mora da koči da bi se zaustavio u Novom Sadu. Laičko pitanje, ali čekam stručni odgovor - napisala je Sena Todorović. - Ja glupe zene majko moja. Pa ako nema 200 km nece ici sat icice onoliko minuta koliko je potrebno, mislim, obruka se za stotku i to jos intelekualka od koje se ocekuje da zna bar nesto.

Odgovori 15 2