BRNABIĆ O NOVIM OPTUŽBAMA NA RAČUN PREDSEDNIKA VUČIĆA: Jadno i bedno! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

28.09.2021

14:19

Premijerka Ana Brnabić reagovala je danas na optužbe pokreta "Oslobođenje" da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkazao planirane sastanke sa ambasadorima Rusije i Kine zato što mu suverenitet više nije bitan i da trguje sa KiM u zamenu za ostanak na vlasti, rečima "jadno i bedno“.

printskrin

Ana Brnabić o novim napadima na predsednika Aleksandra Vučića

Brnabić je na pitanje novinara za razloge otkazivanja sastanaka, ali i da prokomentariše izjavu pokreta "Oslobođenje“, kazala da za sve informacije koje se tiču predsednikovog kalendara treba kontaktirati Predsedništvo.


- Pošto je taj pokret rekao da budem blaga, pošto su ovde partneri iz inostranstva i strani ambasadori, mogu reći samo "jadno, bedno“. Molim vas da ljudi koji nose na reveru kupljene značke stranih službi bezbednosti ne govore o suverenitetu Srbije, posebno oni koji, u najtežim trenucima u poslednjih 20 godina u našoj zemlji, kada su se dešavali pogrom, jednostrano proglašena nezavisnost Kosova, nijednu reč nisu rekli, svi se sakrili i svima se ođenom odvezala pertla - istakla je Brnabić.

 

 

TV Pink/printscreen

Nove optužbe na račun predsednika Aleksandra Vučića

Dodala je da "njihovi kumovi i partnerski prijatelji govore kako nećemo da budemo magacin za kinesku robu" - to je, ponovila je "jadno i bedno“.

Podsetimo, lider pokreta "Oslobođenje" Mlađan Đorđević istakao je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkazao planirane sastanke sa ambasadorima Rusije i Kine zato što mu suverenitet više nije bitan i da trguje sa KiM u zamenu za ostanak na vlasti.

- Kada pozove Kvinta, kada pozovu nemački ili američki ambasador, Vučić potrči. A otkazuje sastanke sa ambasadorima zemalja koje su garant suvereniteta Srbije u Savetu bezbednosti - naveo je Mlađan Đorđević.

Komentari (8)

Loading
Vuki

28.09.2021 16:08

Suverenitet je itekako bitan našoj državi i aktuelnoj politici u Srbiii, mene zanima sta je pokret " Oslobođenje" učinio za sbvoj narod i suverenitet...

Ана

28.09.2021 16:21

Kad deo opozicije nema šta da radi, optužuje Vučića!

Peda Marjanovic

28.09.2021 16:33

Ala mu ga je surduknula! Ajd sad zini,Mladjo lopino jedna! Svaka cast premijerka,vrati ga na fabricko! Takav je nedostojan da bude na politickoj sceni!

Dejan

28.09.2021 16:41

Stvarno jadno i bedno što iznose bolesne optužbe, koje iznose njihovi kumovi i partnerski prijatelji protiv Aleksandra Vučić.