PREDSEDNIK VUČIĆ OBJAVIO VAŽAN SNIMAK: Evo šta je poručio građanima Srbije! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

10.09.2021

12:25

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagram profilu video snimak i tim putem poslao poruku građanima.

prinstkrin

Predsednik Vučić poslao snažnu poruku građanima Srbije

Predsednik Srbije se putem video snimka koji je okačio na svom Instagram nalogu obratio građanima.

- Nekada sam prebrzo reagovao, nekada sam reagovao srcem, napravio sam bezbroj grešaka, nema sumnje. Ali ono što je suština je da sam se borio zaista sve ovo vreme, svih ovih pet godina sam se svaki dan borio za našu zemlju, radio teško i naporno, a to nije tako lak posao kao što nekima izgleda. Morate da radite i da svakoga dana doprinosite Srbiji, da se radujete novim fabrikama i investicijama, i novoj fabrici vakcina koju pokrećemo uskoro i svemu drugom, jer će nam sve to biti potrebno u narednom periodu - naveo je predsednik Vučić i dodao:

prinstkrin

Predsednik Vučić poručio da je na narodu da proceni rezultate

- I da ne pitate koliko vremena je potrebno da se spremite za susret sa Angelom Merkel, sa Vladimirom Putinom, sa Si Đinpingom, ili sa svima njima. Sretao sam se sa njima mnogo više nego bilo ko u istoriji Srbije. Trudio sam se i borio, a na narodu je da proceni na kraju rezultate - rekao je Vučić.

 

 

 

 

Komentari (5)

Loading
Anika

10.09.2021 12:33

Sistem se pokrenuo, privredni rast je ocigledan!Oni koji zele haos i novac u svoje dzepove logicno nisu zadovoljni ali su zato u manjini!

Zoki Vinčanac

10.09.2021 21:04

Vučić se neumorno bori za napredak Srbije i srpskog naroda,ne odustaje od toga da Srbiju dovede u red. Od srca pomaže našim građanima,to se iz aviona vidi kroz njegova dela. Moja poruka njemu je da samo tako nastavi,jer Bog gleda i nagradiće ga dobrim.