EVO KADA ĆETE DOBITI NOVAC AKO STE PRIJAVILI PROBLEM! Isplata državne pomoći krenula jutros, od OVOGA zavisi kada leže na račune!

Autor:

Vesti

25.09.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplata jednokratne pomoći države za decu do 16 godina počela je danas. Ministar finansija Siniša Mali otkrio je detalje i dinamiku isplate.

EVO KADA ĆETE DOBITI NOVAC AKO STE PRIJAVILI PROBLEM! Isplata državne pomoći krenula jutros, od OVOGA zavisi kada leže na račune!

Foto: Shutterstock

- Za jednokratnu pomoć od 10.000 dinara ukupno je uspešno prijavljeno preko 1,1 miliona dece, a svi oni će dobiti pomoć u dva naredna dana, 25. i 26. septembra. Najpre će u ponedeljak novac dobiti pola miliona dece, a u utorak ostatak dece - istakao je ministar Siniša Mali i dodao:

- Ukoliko je nekome u toku reklamacija, one će biti na dalje rešavane i samim tim će u skladu sa tom dinamikom i biti vršena isplata. -

 

 

- Danas ćemo isplatiti novac za pola miliona dece, preostali će novac dobiti u utorak - rekao je Mali.

Da li ćete dobiti novac danas ili sutra, zavisi od banke u kojoj imate račun ili ste je izabrali tokom prijave.

Provera u 3 klika

Da biste proverili status svoje prijave, idite na sajt Uprvae za trezor: https://idp.trezor.gov.rs/, nakon čega treba kliknuti na opciju "Provera statusa prijave" koja je prikazana dole na slici.

Nakon što ste kliknuli na opciju "Provera statusa prijave" otvara vam se novi dokument u koji treba da unesete svoje podatke.

Prvo što treba da unesete je matični broj, a nakon toga i broj lične karte koji ste koristi prilikom registracije. tada i dobijate odgovor.

U trećem koraku očekujte informaciju o statusu uplate.

Ako se pojavi neki problem, naprimer da vam novac ne bude uplaćen, takođe na sajtu Uprave za trezor možete problem i prijaviti.

Ovo je samo još jedna u nizu pomoći koju država preduzima za svoje građane.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading