UDARNO SAOPŠTENJE PIO FONDA: Tiče se jedne grupe građana!

Autor: Promo

Vesti

27.03.2023

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava svoje korisnike o datumima isplate penzija i ostalih prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja za mart 2023. godine.

UDARNO SAOPŠTENJE PIO FONDA: Tiče se jedne grupe građana!

Foto: PIO fond

Penzionerima samostalnih delatnosti martovske penzije biće isplaćene 4. aprila 2023. godine na tekuće račune, a istog dana počinje isplata na kućne adrese i na šalterima isporučnih pošta.

Poljoprivrednim i vojnim penzionerima isplata martovske penzija biće 6. aprila 2023. godine na tekuće račune, a istog dana počinje isplata na kućne adrese i na šalterima isporučnih pošta.

Isplata penzije za mart za penzionere iz kategorije zaposlenih počeće 7. aprila, isplatama na kućne adrese i na šalterima isporučnih pošta, a 11. aprila 2023. godine penzije će biti uplaćene na tekuće račune u bankama. 

Isplata martovskih penzija za penzionere Fonda PIO kojima je prebivalište u državama nastalim na prostoru bivše SFRJ počinje 11. aprila 2023. godine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dalibor

29.03.2023 12:24

A Dodatak da sa dobio O