GSP SE BAVI PROIZVODNJOM PEČURAKA?! Da li je ovo nova privredna grana ili pak samo slučajnost?! (VIDEO)

Autor:

Vesti

26.09.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nije prvi put da se slični prizori dele na društvenim mrežama.

GSP SE BAVI PROIZVODNJOM PEČURAKA?! Da li je ovo nova privredna grana ili pak samo slučajnost?! (VIDEO)

Foto: Tanjug/D. KUJUNDZIC, Shutterstock

Na društvenim mrežama se često deli raznovrsne prizore i nepredviđene okolnosti iz javnog prevoza, a ovog puta na TikToku se pojavio video-snimak iz jednog autobusa u Beogradu na kojem se mogu videti pečurke koje su, navodno, nikle unutar vozila.

 

 

Video-snimak je popraćen komentarom "GSP flora i fauna", što sugeriše na neobičan prizor u gradskom prevozu. Očigledno je da su pečurke nekako uspele da niknu unutar autobusa, što može izazvati iznenađenje među putnicima.

Ovo nije prvi put da se slični prizori dele na društvenim mrežama. Nedavno je i fotografija iz autobusa broj 31 u Beogradu prikazala pečurke koje su se pojavile unutar vozila.

Foto: Tiktok/zoka.lazic

 

Iako su ovakvi prizori neobični i često izazivaju smeh ili čuđenje, važno je da se brzo reaguira kako bi se otklonile takve situacije i osigurala higijena i bezbednost putnika u gradskom prevozu.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading