ZABRINUO JE SVE NAVIJAČE! Novi igrač Zvezde Meridianbet HOĆE kući! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.09.2023

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hit izjava doskorašnjeg košarkaša Ulma.

ZABRINUO JE SVE NAVIJAČE! Novi igrač Zvezde Meridianbet HOĆE kući! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram

KK Crvena zvezda

Košarkaški Klub Crvena zvezda Meridianbet održala je medija dan Evrolige, a tokom predstavljanja dresova, posebnu pažnju izazvali su Nemanja Nedović i Jago dos Santos Mateus.

Nesuđeni član nacionalnog tima Srbije na Mundobasketu uveseljavao je prisutne igrajući uz muziku koja je išla s razglasa, dok se doskorašnji igrač Ulma potrudio da nauči naš maternji jezik.

Tom prilikom, brazilski reprezentativac je u mikrofon uspeo da izgovori sledeće reči:

- Brate, hoću kući - s osmehom na licu je istaka Jago dos Santos Mateus, a potom pozirao s okupljenim fanovima.

Nasuprot njemu, Nedović je prezentujući dres retro stila inspirisanim zlatnom generacijom Crvene zvezde Meridianbet, koja je pokorila Evropu pre pola veka, zaigrao:

Font na dresovima će zato kao omaž toj sezoni i vremenu biti identičan kao na dresu iz 1974. godine, sa zlatnim brojem napred koji simbolizuje uspeh od pre pola veka. Kragna je crveno-bele boje, a prati centralnu crvenu štraftu koja povezuje sve ove elemente.

Zanimljivost je i što će prezime uz broj 11 biti identično onom iz zlatne 1974. Tada ga je nosio legendarni Duci Simonović, a danas će u njemu da igra sjajni mladi košarkaš Marko Simonović.

Podsetimo, Zvezda Meridianbet na otvaranju sezone u Evroligi dočekuje Asvel 5. oktobra, dok u drugoj rundi gostuje Žalgirisu, koji je za ovaj meč rasprodao arenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading