DA LI STE MEĐU PET NAJREĐIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA? Krasi ih suva inteligencija i dominacija - POSEBNI SU

Autor: N.J.

Lifestyle

26.09.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovi znakovi uneli su intrigu u svet astrologije.

DA LI STE MEĐU PET NAJREĐIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA? Krasi ih suva inteligencija i dominacija - POSEBNI SU

Foto: shutterstock

Žena

Sledeći horoskopski znaci su intrigantni, inteligentni, znatiželjni, a samim tim i posebni u svetu astrologije. Prihvatite da ste drugačiji, a sve zarad kvaliteta koji vas čine takvima.

Da li ste među sledećim horoskopskim znacima?

1. Jarac

Horoskopski znak Jarac  jedan je od najređih zbog datuma kada je rođen, a koji pada između 22. decembra i 19. januara. Ovo je disciplinovan znak horoskopa, uvek staloženo razmatra odnose, a gotovo nikada ne daje savete osim ako ne tražite sami.

2. Vodolije

Takođe retke u horoskopu jer retko ko poseduje njihovu ravnodušnost i odsustvo motivacije. Ipak, budite oprezni sa njima - izuzetno su inteligentne, nezavisne i odluke donose sa logikom. Ključna reč koja opisuje ovaj znak je "mašta".

Foto: pixabay.com

Vodolija je jedan od najređih horoskopskih znakova

3. Riba

Kao poslednji horoskopski znak Ribe se već izdvajaju. Poseduju neobičan osećaj za percepciju, osećajne su i znaju kako da pomognu nekome. Malo je situacija koje mogu izazvati bes u njima, ali kada tako burno reaguju znajte da ste žestoko uprskali.

4. Strelac

Strelčevi imaju mane kao i svi, a neke od najizraženijih su i da previše razmišljaju, ipak svesni su sebe, svojih mogućnosti zbog čega su izuzetno grubi. Ovaj vatreni znak uglavnom je dominantan, strastven i jedan od prvih kog ćete primetiti u prostoriji.

Foto: pixabay.com

Strelac je jedan od najređih horoskopskih znakova

5. Škorpija

Muškarac Škorpija je poseban znak kome žene retko odolevaju. Smatraju ga jednim od najmoćnijih znakova u horoskopu. Ipak, biti u vezi sa Škorpijom nekada je turbulentna vožnja. Oni zavode na poseban način, a daju sve "na kašičicu" zato budite oprezni sa njima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading