TOTALNI KOLAPS U CENTRU BEOGRADA! Građani izlazili iz autobusa pa peške nastavljali ka poslu - evo gde su najveće gužve! (FOTO)

Autor:

Vesti

20.09.2023

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I na mostu na Gazeli primećene su gužve, što, ipak, nije neuobičajeno za ovaj deo grada.

TOTALNI KOLAPS U CENTRU BEOGRADA! Građani izlazili iz autobusa pa peške nastavljali ka poslu - evo gde su najveće gužve! (FOTO)

Foto: Shutterstock

Gužve na beogradskim ulicama ponovno su se pretvorile u svakodnevnu muku za građane. Jutros nisu izostale kolone vozila koje su se usporeno kretale duž nekoliko ključnih saobraćajnica u glavnom gradu Srbije.

Najznačajniji problemi sa saobraćajem zabeleženi su na Pančevačkom mostu, gde su vozači bili zaglavljeni u smeru ka gradu.

Foto: GOOGLE MAPS / SCREENSHOT

 

Na snimcima sa sigurnosnih kamera vidi se da je kolona vozila usporeno napredovala, dok se saobraćaj u suprotnom smeru odvijao normalno. Ovaj scenario nije retkost i često stvara frustraciju među putnicima.

I na mostu na Gazeli primećene su gužve, što, ipak, nije neuobičajeno za ovaj deo grada. Slične situacije su se odvijale i na Autokomandi i auto-putu za Novi Beograd, gde se takođe beležila veća količina vozila.

Zabrinjavajuće je da čitaoci iz različitih delova grada javljaju o problemima sa saobraćajem, često prateći svoje prijave fotografijama kolona vozila. Pregled Google mapa takođe je pokazao da su mnoge ulice označene za sporo kretanje, što je dodatno pogoršalo situaciju.

Foto: GOOGLE MAPS / SCREENSHOT

 

Na Bulevaru despota Stefana primećene su neobično duge kolone vozila. Vozači su izlazili iz autobusa i, frustrirani zbog zastoja, odlučivali se za pešačenje kao alternativni način da stignu do svojih odredišta.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading