BUGARKE POKRALE BAKU U PEDESETICI! Imale razrađenu šemu, ali ih putnici odmah provalili! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Vesti

12.09.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džeparoši se ne smiruju u vozilima gradskog prevoza u Beogradu, a ovog puta na meti je bila jedna baka.

BUGARKE POKRALE BAKU U PEDESETICI! Imale razrađenu šemu, ali ih putnici odmah provalili! (FOTO, VIDEO)

Foto: Instagram/serbialive_beograd_rezerva

Na liniji 50 nešto posle 11 časova građani su uspeli da zaustave dve državljanke Bugarske u krađi starije Beograđanke.

One su uspele da je pokradu, ali, srećom, jedan od putnika je primetio i zaustavio ih je. Snimak je osvanuo na Instagram stranici Serbialive_beograd, a autor je otkrio i razrađenu šemu koju koriste.

Jedna stražari, druga stavlja novčanik između nogu. Novčanik su morale da vrate, jer su se uplašile galame - piše.

 

 

Putnici su, akko se navodi na pomenutoj stranici, vikali i da vozač zaustavi vozilo, ali je on to odbio i one su izašle na Trošarini.

Džeparoši u prestonici sve češće "operišu" po gradskom prevozu. Međutim, nisu im samo gužve u autobusima mesta gde pronalaze plen. Nedavno je Republika pisala i o pokušaju krađe majke koja je gurala bebu u kolicima.

Kao mesto gde dragocenosti često nestaju u Beogradu pominje se Kalemegdan, jer je omiljeno mesto za odmor i šetnju, ali privlači i veliki broj turista. Snimak jedne takve "akcije" kradljivaca na beogradskoj tvrđavi u avgustu je postao viralan.

Policija apeluje da, ukoliko ste pokradeni, ne čekate i odmah prijavite krađu. Vozila gradskog prevoza u većini slučajeva pokrivena su kamerama, što će dodatno pomoći u otkrivanju počinioca, ali je i veća mogućnost da izbegnete nova vađenja dokumenata, budući da džeparoši najčešće bacaju dokumenta koja pronađu u novčanicima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading