OVI DELOVI PRESTONICE BIĆE ZATVORENI ZA VIKEND! Beograd domaćin četiri manifestacije

Autor:

Vesti

07.09.2023

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom predstojećih manifestacija u Beogradu, određene ulice biće zatvorene.

OVI DELOVI PRESTONICE BIĆE ZATVORENI ZA VIKEND! Beograd domaćin četiri manifestacije

Foto: Tanjug/D. Kujundžić

U Beogradu će se ovog vikenda održati nekoliko manifestacija, a najviše njih će se događati u subotu, što će rezultirati zatvaranjem nekoliko ulica.

Evo detaljnog pregleda manifestacija i zatvorenih ulica:

Promocija najmlađih oficira Vojske Srbije

Svečanost povodom promocije najmlađih oficira Vojske Srbije će se održati u subotu u 11 časova, ispred Doma Narodne skupštine Republike Srbije. Generalna proba će se održati dan ranije u 18 časova. Zbog ovih događaja, saobraćaj će biti obustavljen u nekoliko ulica, uključujući Trg Nikole Pašića, Dragoslava Jovanovića, Takovsku od Svetogorske do Bulevara kralja Aleksandra, Bulevar kralja Aleksandra od Beogradske do Kneza Miloša, Kneza Miloša od Nemanjine do Bulevara kralja Aleksandra, Dečanska od Terazijskog tunela do Trga Nikole Pašića, Resavska od Krunske do Bulevara kralja Aleksandra i Vlajkovićeva od Trga Nikole Pašića do Majke Jevrosime. Zatvaranje će biti u petak od 16:00 do 20:00 sati i u subotu od 8:00 do 14:30 sati.

Filharmonija na otvorenom

Tokom organizacije "Filharmonije na otvorenom", nekoliko ulica će biti zatvoreno od petka od 13:00 časova do subote do 01:00 sat, kao i od subote u 13:00 časova do nedelje u 01:00 sat posle ponoći. Zatvorena će biti Hercegovačka ulica od Karađorđeve do Železničke, kao i ulica Zemunski put od Sajmišta do Bulevara Vudroa Vilsona od 19:00 do 23:00 časa u petak i subotu.

Trka 10k Belgrade

U subotu će se održati trka 10k Belgrade, koja će početi u 18:00 časova. Precizni detalji o zatvaranju ulica nisu još uvek objavljeni, ali trka će prolaziti kroz Bulevar Nikole Tesle, Karađorđevu, Trešnjinog cveta, Ušće, Logor Sajmište i druge dijelove grada.

Prajd šetnja

Ovogodišnja Prajd šetnja je najavljena za subotu, 9. septembra, u 17:00 časova. Okupljanje je planirano za 16:00 časova u parku Manjež, a ruta šetnje će obuhvatiti Nemanjinu, Kneza Miloša, Kralja Milana, Trg Nikole Pašića, Narodnu skupštinu i povratak u Park Manjež.

S obzirom na ove manifestacije, vožnja gradskim prevozom takođe će biti pogođena, pa bi bilo dobro pratiti službene obavijesti o promenama u rutama javnog prevoza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading