DOBRO ĆEMO VAS NAPUCATI! Oštre reči Amerikanaca! U Pariz šalju Lebrona i PAKLENU ekipu!

Autor:

Sport

12.09.2023

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjedinjene Američke Države ostale bez medalje na Mundobasketu.

DOBRO ĆEMO VAS NAPUCATI! Oštre reči Amerikanaca! U Pariz šalju Lebrona i PAKLENU ekipu!

Foto: Tanjug/AP

Lebron Džejms

Košarkaška reprezentacija SAD spada, uz Francusku, u najveća razočaranja Svetskog prvenstva u Manili.

Iako su na Mundobasket došli u kvalitetnom sastavu, Amerikanci su ostali bez odličja, pošto ih je u borbi za bronzanu medalju posle produžetka savladala Kanada.

Bio je to povod da se u SAD već pokrene debata s kojim će timom selekcija zemlje u kojoj se igra najjkvalitetnija košarka na svetu, doći na najveće planetarno takmičenje.

Nedavno je Lebron Džejms komentarom u vidu emotikona najavio da bu Olimpijske igre u Parizu mogle da budu njegov oproštaj od dresa nacionalnog tima, a sada je procurila informacija ko bi sve činio sastav Amerikanaca u prestonici Francuske.

Nezadovoljstvo u SAD je sve veće, jer se na svetsku medalju čeka još od 2014. godine (dakle, proćiće najmanje 13 godina do narednog SP u Kataru 2027.). Ukoliko se odluči na takav potez, "kralj Džejms" bi sa sobom poveo Stefa Karija, Kevina Durenta, Entonija Dejvisa, Džejsona Tejtuma i Drejmonda Grina, sa kojima je, navodno, već razgovarao.

Ovakva informacija naterala je Gilberta Arinasa na komičnu reakciju. On se oglasio na društvenim mrežama videom u kom poručuje sledeće:

- Jeste li videli šta ste napravili? Zaje*ali ste. Lebron dolazi. Svi ste počeli prerano da slavite, dolazi "kralj". I sa sobom donosi Luj Viton prtljag, da. Ne ova sr*nja iz autleta koja smo imali u poslednje vreme. Momci dolaze. Nije ovo 'Redeem team' broj dva, ovo je 'dolazimo i dobrano ćemo vas napucati u gu*icu' tim - napisao je Arinas, trostruki Ol-star učesnik, iz vremena dok je branio boje Vašintgtona Vizardsa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading