UZNEMIRUJUĆ SNIMAK DIREKTNO IZ CRNE GORE! Pojavili se snimci iz autobusa u trenutku kada sleće u provaliju - nije za one sa SLABIM SRCEM! (VIDEO)

Autor:

Svet

19.09.2023

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je izvestila da nije bilo dece u autobusu i da su ekipe za hitnu pomoć i vatrogasci brzo reagovali.

UZNEMIRUJUĆ SNIMAK DIREKTNO IZ CRNE GORE! Pojavili se snimci iz autobusa u trenutku kada sleće u provaliju - nije za one sa SLABIM SRCEM! (VIDEO)

Foto: youtube.com/ Dnevne novine Dan

Užasavajući trenuci zabeleženi su na snimcima iz autobusa koji je sleteo u provaliju u mestu Obzovića, a prema najnovijim informacijama, najmanje dve osobe su izgubile život. Crnogorski portal Dan došao je do ovih uznemirujućih snimaka.

Na snimcima koje je objavio Dan vidi se trenutak stravične nesreće, a putnici su zabeleženi u trenutku kada je autobus sleteo sa puta Cetinje - Budva. Nesreća se dogodila u blizini puta koji povezuje ova dva grada, a prvi podaci ukazuju da se u trenutku nesreće u autobusu nalazilo oko 35 putnika. Trenutno se vrši pretraga terena kako bi se osiguralo da nije neko ispao iz autobusa i da mu nije potrebna medicinska pomoć.

Policija je izvestila da nije bilo dece u autobusu i da su ekipe za hitnu pomoć i vatrogasci brzo reagovali. Hitna pomoć, lekari i medicinsko osoblje Kliničkog centra i cetinjske bolnice upućeni su na mesto nesreće kako bi pružili pomoć povređenima.

Ekipe Uprave policije su potvrdile da više nema povređenih niti novih stradalih, što je donekle umirujuća vest nakon ovog tragičnog incidenta.

Autobus je pripadao kompaniji "Papović" i putovao je na relaciji Nikšić - Budva. Trenutno se saobraćaj na ovoj dionici odvija trećom trakom kako bi se omogućilo brzo prevoženje povređenih do bolnica. Hitna pomoć i vozila policije su prisutni na licu mesta kako bi obezbedili neophodnu pomoć i sigurnost.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading