INCIDENT IZBIO NA LINIJI 73! Devojčica napravila scenu u autobusu, urlala na stariju ženu, bahatila se i vrištala od smeha, putnici ZGROŽENI prizorom!

Autor:

Vesti

20.09.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na autobuskoj liniji 73 došlo je do incidenta i svađe između devojčcice i starije žene.

INCIDENT IZBIO NA LINIJI 73! Devojčica napravila scenu u autobusu, urlala na stariju ženu, bahatila se i vrištala od smeha, putnici ZGROŽENI prizorom!

Foto: Republika

Neretko se dešava da u gradskim autobusima dođe do neprijatnih scena i svađa među putnicima. Na jednoj Instagram stranici, sada se pojavila objava u kojoj je opisan incident na liniji 73, a u kom su učestvovale devojčica koja je zauzela četiri sedišta i starija gospođa.

- Jako neprijatna situacija na liniji 73. Devojčica je ušla i sela na četiri mesta na jedno sedište je stavila ranac na drugo stavila noge. Kada je žena ušla i pitala ju je da se pomeri, prvo je pomerila samo noge, a onda je i ranac. Žena joj je rekla da je osnovna kultura da se ne drže na sedištima. Ona je samo ignorisala i rekla da je ostavi na miru - navodi se u objavi i dodaje:

Republika

Foto: Printskrin/Instagram/zemunske.vesti

Objava o incidentu na liniji 73

- Zatim je počela da puši paf i smeje se namerno dok su neki iza dobacivali i smejali se ženi koja je sve vreme pokušavala da joj objasni kako ne treba da se ponaša. Nastavila je da se smeje i puši i govori da je ostavi na miru. Žalosno je kako se današnja deca ponašaju pogotovo prema starijima.

Ovo nije prva situacija u kojoj deca i tinejdžeri ne poštuju starije i ponašaju se neprimereno svom uzrastu, a sa druge strane, dešava se i da starije osobe ne žele da ustupe mesta majkama sa decom i trudnicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading