''NE GUBI SE DOBRO-KAD SE ZA DOBRO DAJE'' Sa blagoslovom patrijarha Porfirija u MTS dvorani se održava dobrotvorno veče za prikupljanje sredstava za freskopisanje manastira!

Autor:

Vesti

08.09.2023

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Organizator događaja je Manastir Svetog Apostola Luke u Župi Nikšićkoj.

''NE GUBI SE DOBRO-KAD SE ZA DOBRO DAJE'' Sa blagoslovom patrijarha Porfirija u MTS dvorani se održava dobrotvorno veče za prikupljanje sredstava za freskopisanje manastira!

Foto: Instagram/Patrijarh Porfirije/printscreen

Sa blagoslovom Njegove Svetosti patrijarha srpskog g. Porfirija i Njegovog preosveštenstva g. Metodija, episkopa budimljansko-nikšićkog u ponedeljak, 18. septembra 2023. godine u 19.30 časova u MTS dvorani u Beogradu održaće se dobrotvorno veče - predstava "Ne gubi se dobro-kad se za dobro daje".

Organizator događaja je Manastir Svetog Apostola Luke u Župi Nikšićkoj (Eparhija budimljansko-nikšićka) uz svesrdnu sabornu pomoć mnogobrojnih pravoslavnih hrišćana i prijatelja manastira, a pre svega prof. dr gđe Vanje Ković i prof. dr g. Nebojše Dugalića.

"Ne gubi se dobro-kad se za dobro daje" je slogan pod kojim se održavaju događaji  putem kojih se nastoje prikupiti sredstva za freskopisanje crkve srpskog pravoslavnog manastira Svetog Apostola Luke u Župi Nikšićkoj.

Jedan od tih događaja je i ovo dobrotvorno veče - predstava u kojoj će učešće uzeti istaknuti dramski umetnici: Nebojša Dugalić, Branislav Zeremski, Aleksandar Srećković, Andrej Šepetkovski, Nebojša Ilić, Radivoje Bukvić, Ivan Bosiljčić, Sloboda Mićalović i vokalno-instrumentalni sastav "Fenečki biseri", i g. Aleksandar Gajšek kao voditelj i narator.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading